Nije mi jasno zašto ljudi traže adsense racune kad svejedno opet novi sajt koji ubacis mora proci provjeru. Jedino da kupujes web i adsense racun spojen na taj web zajedno…
vole tako ljudi da odvale pitanje bez prethodnog čitanja
Kakve veze tvoj upit ima sa temom prodaje web stranice???
Evo javno da napisem da komentare na ovoj stranici i na forumu nisam ja pisao nego je neko mozda od mojih takoreci prijatelja,ukucana… mozda seo za racunar
ili na bilo koji drugi nacin pisao.Ja sam od 12.06 uvece bio u bolnici i na hitnoj operaciji slepog creva.Izvinjavam se u moje ime zbog te situacije.
Bila mi je promenjena lozinka.
sta se ovde desava
Ovo je bila baš zanimljiva tema dok su @anja1 i @Jeronimo034 kvalitetno trolovali. I čoveku podigli vidljivost oglasa i vrednost prodaje za bar 100 €.
A onda se uhvatiste za detalje i propade poso.
Ozbiljno, je li iko ovde prodao ozbiljniji sajt za 20-50 Adsense zarada?
Ne vjerujem koje gluposti valjaš. Imaš li predstavu uopšte koliko košta neki CMS rađen od nule, prilagođen stranicama ovog tipa?
Ovo što si ti računao, ok je, copy/paste u .html i eto ti stranica, važi 1000e.
Tako računaju samo oni što skinu WP, počnu kucati tekstove i mijenjati pojedine riječi u tekstu koji kopiraju s drugih stranica.
1. CMS
2. OPTIMIZACIJA/RAZRAĐEN MARKETING
1000 mjesta praznih…
1001. članci, hosting, domena…
NE! Odradi sve kvalitetno i Google će ti odobriti AdS za sedmicu. Dosta je više uzimanja para i zaje*avanja onih što pošteno pokušavaju da zarade.
Malo je takvih, jer 90% ih uopšte ne računaju razrađen sistem zarade, sam CMS, već samo gledaju broj članaka, koliko ima posjete i da nije kopiran sadržaj (mada je 99% kopiran s manjim izmjenama riječi).
Svi bi preko noći da počnu zarađivati.
Nigdje ne pise da je to custom made rjesenje pa sam pretpostavio da je wordpress.
imaš li dokaz da google više voli custom made cms od wordpressa?
Eto moj prijatelj koji je izuzetan developer napravio je sajt u asp net, sve je rucno pravio preko 2000 linija koda, sajt je veličine 400kb, kontrol panel, sve živo sajt ima, u medjuvremenu ja sam pokreno jedan sajt u wordpress-u, obicna besplatna tema, bespatni plugini… Znaci ne može se porediti njegov i moj sajt. Ali kad je u pitanju SEO, eto moj obicni sajt u wordpresu rangira se u G 10x bolje…
Da pokusamo jos jednom…
Sajt se prodaje za 30mjesecnu zaradu.
Imam svu analitiku koga zanima od kada je sajt poceo sa radom…
Saljem link i ostalo samo ljudima za koje mislim da su ozbiljni kupci…
Uzecemo prosjek zarade zadnjih par mjeseci i podijeliti na 30mjeseci…
3000e
Evo oktobar kako je proso
Ima li analitika tog mjeseca? Kako je prošao septembar, novembar?
Svi imaju mjeseci od kako je sajt poceo sa radom…