Prodajem web sajt koji zaradjuje od Adsensea

Pozdrav svima, prodajem sajt koji zaradjuje samo od adsense reklama.
Domena registrovana: 2018-04-19
Postavicu slike koliko je sajt zaradio od nove godine do dansnjeg dana, ko bude ozbiljan kupac sve ce dobiti informacije od pocetka posjetu itd.
Sva posjeta dolazi sa GOOGLA sto se moze vidjeti na slikama ispod.
CIjena sajta 3000e , ne moj da bude pitanja kako sam dosao do ove cifre, to je cifra koja mi odgovara kome je skupo ne moj da spama temu bezveze.
Svi clanci orginalni od 1000-3000 rijeci, vecnim su clanci od 2000rijeci.Oko 40tak clanka ukupno. Slike koje su koristene su sve besplate, neke sam cak i ja pravio…
Domena: ********.com
Sajt itekako ima potencijala, mnogo kw ima u top10 pretrazi, mnogo kvalitetni clanci i smisljeni. Backlinkova i nema bas mnogo, svega par njih.
Nisha ne znam kako bih opisao, recimo “zanimljvosti”, koga budem procjenio kao ozbiljnog kupca dobice link da pogleda sajt.
Oko placanja moze dogovor, moze i nalazenje uzivo…

Drug ako se i u člancima nalazi riječ “ne moj” onda su baš unikatni.

Sretno s prodajom, al sad i nije neko zlatno doba za AdSense. Lp

5 Likeova

Meni ne ide mozda bas najbolje pisanje… Svaki clanak su pisali pisci koji dobro poznaju gramatiku, tako da sam 100% siguran da su svi clanci gramaticki ispravno napisani. Ako mogu da zamolim bez daljeg spamanja…

Sajt je domaci ili strani?
Na tel sam pa ne vidim bas lepo, ako sam dobro izračunao trazis 70* mesecnih zarada? Ili gresim?
Interesuje me da li sajt jos neke mreze koristi ili samo AdSense?

1 Like

Mozes ti traziti i 10000 € samo sto neces dobiti ni 1000 za ovaj sajt.
Kao prvo, sajt je star nesto vise od godinu dana, pa je prema tome 12 mjeseci*45€= 570€ , zaokruzimo na 600. Dodajmo cijenu clanaka, hosting,domenu i sve ostalo pa cemo reci da je plafon 1000€ za ovaj sajt. To bi bila realna cijena.
P. S. Sajt je domaci jer jedino domaci sajt moze zaradit samo 1.5€ dnevno sa 2000 dnevnih posjeta.

2 Likeova

to se usvojila ona priča od neki dan da sajt vrijedi desetogodišnju zaradu :slight_smile:

e sad izvinjavam se što spamujem i ja oglas, ali morao sam ovaj gore komentar dat i reć svima ostalim do čoek može tražit koliko hoće. i ti @Jeronimo034 i ja da smo ođe a ne na flipi sajtove prodavali (iako su na eng jeziku bili) bi bili izloženi kritici koliko para tražimo i niko kupio ne bi naravno. tako da ovdje ko traži i 24x mjesecnu zaradu, samo nađe kritiku, kupca jok. mada što bi rekao c3po forum je i svaka diskusija koja je po pravilama je dopuštena, tako da ajd i ja da malo ukrasim oglas.

@CarloColucci dal zaista misliš da ćeš prodati sajt po toj cijeni? ja se ne sjećam da je iko za domaći sajt na forumu od kako sam član dobio dvogodišnju zaradu za domaći sajt. što ne naručiš još 40 članaka i podisneš vrijednost sajtu? ne bi trebalo da je to na našem jeziku preskupo. ja nisam dugo na našem ništa radio ali nekad je bila jeftinoća prava za angažovat pisca našeg.

edit: eo sad pogledah tvoj @Jeronimo034 prodani sajt na flipi, prodao si ga za 77 prosječnih mjesečnih zarada :slight_smile: a ođe se nešta buniš za 70 :slight_smile:

šalim se ja malo, sajt je onaj na eng bio i sa strijelom na gore na svim statistikama tako da je razumljiva cifra koju je kolega jeronimo dobio.

Nisi u pravu sto se tice tog sajta. Zarada u novembru je bila 200 ±$, mesec pre toga 130±. Tako da nije bas 77 zarada :slight_smile:
Cena sajta je od 20-50 mesecnih zarada u zavisnosti od potencijala za dalje razvijanje. I lose si protumacio, nisam se ja bunio, samo sam postavio pitanje kao potencijalni kupac jer sam zainteresovan. U planu imam neke domace sajtove da probam a nicha " zanimljivo" mozda moze da udje pod ovo sto ja trazim. O detaljima cemo na pp :slight_smile:

Ma zajebavam.

Prosjecnih :slight_smile:

Ma fazon je sto si ti prodao, a on nece vjerovatno ni za mnogo manju cifru od ove koju traži. Nije bitno koliko se traži bitno da se dobije šta se traži

Ako prodaš, za iste novce ja ti nudim moja dva weba (jedan na eng a drugi na hr).

  • HR domena stara preko 10 godina (com domena mislim da je oko preko 6 god)
  • HR ima preko 1500 članaka i preko 8000 slika (vlastitih) a COM domena ima oko 180 i kusur članaka i oko 900 slika (screenshoots).
  • IT niche
  • oko 80% posjeta dolazi sa Googla
  • posjeta manje od tvojih ali Adsense zarada veća (usporedio sam 6 mjeseci kao i ti)

Ako si zainteresiran javi se na PP.

Svako moze da proda sajt koji mesecno npr. zaradjuje 1$ za 70 puta vecu cifru.

U buduće mi slobodno prijavite privatnom porukom svako zagađivanje oglasa. Svatko ima pravo tražiti koliko hoće za svoju web stranicu, uslugu ili predmet, a postovi “to ti ne vrijedi toliko” su apsolutni spam.

Moderator zadržava pravo obrisati svaki post koji smatra neprikladnim, bilo da se radi o samom oglasu ili o komentarima unutar oglasa (strogo je zabranjeno trollanje, pisanje offtopic, zlonamjerno komentiranje s ciljem rušenja cijene i slično).

Korisniku @CarloColucci nudim čišćenje teme, iako je sada možda već kasno za to. Sorry, nisam prije vidio ovu temu (nisam baš najaktivniji).

3 Likeova

Stvarno su coveka ponizili sa svojim pisanjem/izmisljanjem kako oni kao prodaju za “grdnu” lovu a on nece moci,takve treba i banovati sto ponizavaju ostale i samo se oglasavaju kada spominju kao neku svoju izmisljenu veliku zaradu.

1 Like

Na svakoj temi koju neko otvori da prodaje nešto se uvek nadju bar 10 članova foruma koji nikako nisu zainteresovani za kupovinu ali su zainteresovani, da saznaju šta čovek prodaje, da mu istraže seo, posete, i obavezno pišu kako to ništa ne valja.
Čovek je stavio na prodaju, cena jeste visoka, ako neko želi da plati on će platiti, niko u današnje vreme nije glup da pre kupovine ne može proveriti sve što želi. Ako nisi zainteresovan pročitaj i idi dalje ili prijavi člana moderatoru ako misliš da je neki spamer, prevarant ili šta ja znam. Ne trebaju nam vaša pametovanja na svim temama ovog tipa!
Ovaj forum se pretvorio u vašar!

3 Likeova

Ne kenjaj.

Otkad je foruma sve prodaje (i moje) su propracene komentarima (uglavnom slicnim, nebitnim kao i sad). Nista se izmjenilo nije zadnjih 9 godina tako da se forum nije pretvorio ni u sta sto nije bio.

@CarloColucci od mene izvinjenje na spamovanju oglasa i zelja da prodas za zeljenu cifru.

3 Likeova

Uopće nisam tražio da se netko složi sa mnom, a posebno to ne želim na način da se napada nekoga na forumu. A najmanje ljude koji su tu godinama s nama i koji su pošteni i vrijedni članovi foruma. Tako da mi je malo žao da sam išta napisao. Moj post nije bio nikakav napad na bilo koga, već usmjerenje u nadi da će se nešto promijeniti u budućnosti po pitanju oglasa, te najava da ću u budućnosti reagirati kada mi netko tako nešto prijavi.

Nije fer nekome uništiti oglas. Čovjek je jasno napisao da on ima svoju cijenu i da ako se nekome ne sviđa i misli da je previše - on to nije dužan kupiti. Mislim… Kada i ako vidite da netko želi prevariti nekoga na forumu, jasno da je dobro došlo napisati to javno na forumu i upozoriti druge. Ali, to što se vi ne slažete s cijenom i kvalitetom nečega, to je vaše pravo, ali nema razloga da spamamo temu.

Meni je recimo kruh u Konzumu jako loš i prilično skup. Šta sada svi trebamo stajati ispred kruha i govoriti drugima da u pekari je puno bolji kruh i da je eventualno jefiniji?! Ako netko želi kupiti taj kruh u Konzumu, on ga kupuje jer je njemu dobar i smatra to dobrom investicijom. Nije to nikakva prevara, sve je jasno i transparentno. Ko voli, nek izvoli.

7 Likeova

Kako sada ide stvar oko prodaje Adsense naloga, mogu li se naći u prodaji i kako im ide cena. Možete se javiti i na privatnu poruku…

Svaka informacija je dobro došla.

možeš naručiti iz njemačke nov original ali gledaj da bude po specifikaciji … ako ništa onda ide reparacija, zamjena semeringa, manžetni, promjena ulja i ozračivanje

Sad da sam bezobrazan napisao bih da se tako može kako vidim poručiti sa istog mesta pamet/humor/mozak/kultura i tako dalje i bliže.

Šalu na stranu, postoji interesovanje pa mi trebaju korisne informacije.

moram biti takav kada o tome pričaš kao da je u pitanju crijevo za auto … adsense nalog danas jako teško dobijaju ljudi koji žele sve po pravilima raditi … šta misliš da ti neće banovati kupljeni nalog kada vide drugu ip adresu, drugi uređaj i promijenjene podatke za isplatu?

Eno na Pik-u prodaju, nema sta nema :joy: