Posjeta je cca 1200 UV dnevno, vikendom potegne i do 2000. Posjete su 95% sa gugla prema GA.
Stranica je relativno mlada i uz nju ide facebook page od 345 fanova koji su lajkali prirodnim putem, te svaki dan bude 10 novih fanova.
Nisam stavljao nikakve reklame, htjeo sam na taj način pridobit posjetitelje, jer mislim da nema neke velike zarada sa trenutnom posjetom,
dok mi se 25% posjetitelja vraća. Kada se podigne posjeta na 4-5k onda definitivno idu i reklame, takva je bila moja ideja…
Dovoljno je svaki dan pola sata radit na dodavanju filmova, mada ima i posla oko društvenih mreža, treba svima odgovorit na komentare i pitanja.
Uz stranicu dolazi gkplugin licenca za streamanje filmova koja traje mj dana, inace kosta 4$/mj. Kupcu stranice po potrebi dam sve izvore filmova i serija, te kako se postavljaju itd…
Stranicu prodajem jer ju nemam vremena aktivno održavat, mislim da ako želite biti uspješni u ovoj niši,
morate na vrijeme objavljivat zadnje filmske naslove, a ja nemam vremena sve to pratit.
Detaljnije informacije možete dobit na PM.
Početna cijena je 100€ i od nje sve dalje prihvaćam, pa ko više ponudi. BINa nema.