Prodajem web stranicu sa filmovima

Posjeta je cca 1200 UV dnevno, vikendom potegne i do 2000. Posjete su 95% sa gugla prema GA.
Stranica je relativno mlada i uz nju ide facebook page od 345 fanova koji su lajkali prirodnim putem, te svaki dan bude 10 novih fanova.
Nisam stavljao nikakve reklame, htjeo sam na taj način pridobit posjetitelje, jer mislim da nema neke velike zarada sa trenutnom posjetom,
dok mi se 25% posjetitelja vraća. Kada se podigne posjeta na 4-5k onda definitivno idu i reklame, takva je bila moja ideja…
Dovoljno je svaki dan pola sata radit na dodavanju filmova, mada ima i posla oko društvenih mreža, treba svima odgovorit na komentare i pitanja.

Uz stranicu dolazi gkplugin licenca za streamanje filmova koja traje mj dana, inace kosta 4$/mj. Kupcu stranice po potrebi dam sve izvore filmova i serija, te kako se postavljaju itd…

Stranicu prodajem jer ju nemam vremena aktivno održavat, mislim da ako želite biti uspješni u ovoj niši,
morate na vrijeme objavljivat zadnje filmske naslove, a ja nemam vremena sve to pratit.

Detaljnije informacije možete dobit na PM.

Početna cijena je 100€ i od nje sve dalje prihvaćam, pa ko više ponudi. BINa nema.

bump, dvadeset znakova

Jel se dodaje automatski ili moraš sam tražiti source filmova-serija, prevoda? Da li je na web hostingu, vps, dedicated? Ako se ne dodaje automatski, i nalazi se na web hostingu, ne vrijedi ona 30$. Jer hosting godišnje možeš naći za ~12$, plugin 4$, domena 3$, skripti imaš na codecanyon milion mali, za 10-15$ koje su automatizovane (IMDB,Grabbers).

Dječko, ako ti imaš sajt u bilo kojoj niši sa preko 1200 UV dnevno, s time da je posjeta 95% sa gugla, ja ću je odmah kupit od tebe za 30$, a ako nemaš, nemoj ovdje prodavat pamet. Sajt se nalazi na web hostingu jer mu trenutno bolje od toga netreba, a ja prodajem sajt i uz njega neide hosting !!?! S hostingom od 12$/yr samo naprijed, daleko ćeš dogurat. Filmovi se dodaju ručno, al ako postoji skripta koja može napravit kvalitetno, kako ja to napravim, molim te stavi tu link da se uvjerim.

1 Like

Kinoteka.ba

Automatizovano, svaki dan ~1000 korisnika online. I stranica se nalazi na dedicated serveru, jer nije mogla podržati ~ 100 korisnika online na web hostingu , a ti držiš stranicu na web hostingu, sa vjerovatno nekom skriptom koju ti nisu uopšte napisao. Melody ili tako nešto slično. Nemoj me nasmijavat :smiley:

Kao što rekoh, imam web hosting jer mi još nije potreban dedi ili vps. Sajt se nalazi na wordpressu, a ako ti je wp smiješan, onda si i ti meni :slight_smile: . Nisam te tražio link od tvog sajta, nego od skripte koja radi automatizaciju, a može se kupit, kako si i sam rekao. Aj pliz postaj ovdje.

100 korisnika online može podržati i godaddy…

To mora da drzi neki klinac od 14 godina, cim je ubacio Adsense :smiley: kako ce popusiti ban

A evo mu i analize posete :smiley: oko 100 dnevno, i ima server :smiley: lol

To što ti nemaš pojma ne mora značiti da i drugi ne znaju kako da postave AdSense na svoj web a da ne budu banovani. Dovoljno je reći da ti ne bi mogao da pronađeš gdje se nalaze filmovi i prevodi na navedenoj stranici. A ovaj gore što prodaje web sa wpom, nema potrebe, samo se nasmijem, ništa više. Takođe ta tvoja analiza je smiješna, ne znam odakle je dobijaš. Registruj se na neke normalne stranice. Pogledaj Alexu samo, i daj mi web u kojem je tvoja stranica bolja :wink: pa onda komentariši nešto tamo.

sledi ti ban, ja sam te vec prijavio… oni to rade pred kraj meseca, kad se napalis da ces uzeti pare :smiley:

A sto uvek ima neki “intelektualac” koji troluje tudje oglase, sta vas boli da ne kazem sta ako covek trazi i 10000e njegovo je pravo da trazi koliko hoce, sto uvek neko mora da ispravlja krive drine.

Takodje ne znam koji djavo modovi tolerisu ovakve stvar jbt u zadnjih par meseci nemas teme u oglasima koja nije zatrpana filozofima i njihovim stucnim procenama i pljuvanjima.

Sto se tice ovoga kinoteka zali boze ne znam odakle da krenem da li od toga da je takav sajt na dedicted serveru ili te price da mogu “automatski” da se dodaju filmovi.

To su smesne price kako moze automatski da se sredi prevod i nameste kvacice, da se sinhronizuje sa videom i da automatski sve stavi na sajt. Automatski ne moze cak ni bez prevoda (to jeste do neke mere moze ali uslovi moraju biti idealni) posto ne moze automatski da se proverava da li je nesto ispravno ili da zna koji je koji video psoto uploaderi retko kada stave to, u najboljem slucaju moze da se stavi IMDB graber (na engleskom) itd. To su oni fazoni cuo sam negde da takav sajt mora da bude na VPS ili ko zna cemu, pa ne mora, mozes da imas i sajt sa 10 000 poseta na dan pa da bude na sharedu zavisi od uslova.

Sto se adsense tice niko nece da banuje dok ne bude vreme za isplatu znaci mozes da ga drzis svugde i kada dodje vreme da dignes pare ono ban ko kuca.

Znaci nemojte vise da trolujete svaku temu na sajtu.

I molba za sve modove kao i Steal-a da povedu racuna o tome posto pre nije bilo tako, ako nista neka se ugledaju na IZF i njihov deo sa oglasima gde se tema nakon postavljanja oglasa zakljucava i sve se obavlja preko PP-a. posto je ovo postalo ludnica.

2 Likeova

ne kontam foru zasto si prijavio covjeka ? zar si toliki keršme, da se ja pitam dao bih ti ban sa ovog foruma jer si ulizica i izdajica, kad pogledam ovako “ulizice” a obicno je to konkurencija onda mi sve bude jasno. Zalosno, da prijavis covjeka, kako moras biti jadan.

To je chitika ne adseanse

Prodano, može katanac.

Tema je sada zatvorena. Novi odgovori više nisu mogući.