Prodao Site, Čovjek Platio i Nije Podigao Site

Neki možda i znaju prodao sam www.croigre.com a čovjek je platio i nestao. Jako me zanima što se dogodilo pa ako ga tko poznaje nek javi što se dogodilo.

RADEK: http://wmforum.geek.hr/users/Radek


Ovo gore je link na moju prodaju i vidi se da je sve plaćeno i napravljeno.

Site uskoro istice, neznam sto da radim?

  1. ponovno pokusam prodati, neznam jel to eticno i moralno
  2. zadrzim site i pokusavam ga odrzavat, pa kad dodje radek mu dam site (no sto ako site psotane svjeska senzacija, sumnjam)
  3. prodam i dam u dobrotvorne svrhe (recimo prodam, uzmem pare i dam prvoj skitnici koju vidim na cesti)

Sto da radim, al najvise me zanima gdje je Radek?
GDJE JE RADEK?

Bila je to jedna nezaboravna aukcija. Čak sam ju ponovno pročitao sad. Jednom članu je propao godišnji, drugi je već tad navlačio druge za nos s fake ponudama, a Radek je kupil sajt pa nestao, bit će da ga je neko od konkurencije potražio…

Šta god da napraviš je ispravno i nije u isto vrijeme. Možda je vrijeme za novu aukciju?

Ja bih napravio ovo pod brojem dva, sa nekim vremenskim ograničenjm, recimo 3-6mj.
Ne znam kakva je lova u igri ali ziher će se lik kad-tad javiti.

Da, to je bio urnebes. Jedan clan je kupio za 500 kuna, ali je htio voziti se automobilom iz Dubrovnika i da mu ja dam site u ruke. Da ga nebi slucajno prevario.

A ovaj Radek, nemogu da vjerujem da mu se nesto zlo dogodilo. A sigurno se je, jer je dobio i email alertove i ovdje na forumu alertove a njega nema, ko da je u zemlju propao. Mozda je u cuzi, nadam se, jer ako nije onda ga vise nema s nama… A mozda je i neki komicni scenarij, kao da se covjek ozenio pa nema internet, zena rekla nema interneta.

Svašta se čovjeku može desiti, govorim iz prve ruke.
Prošle godine sam morao “nestati” na 6mj, na mjesto bez interneta, telefona…
Izgubio posao, klijente, stranice…

Daj mu šansu neko vrijeme.

dal imaš njegov e-mail ?

Zar ti kao moderator nemaš pristup tom dijelu? Tj, nemožeš vidjet mail s kojim se registrirao?

Mislio sam da je riječ o velikoj svoti novca, i da se to nije desilo davno, ali očigledno da je nestao. Ja bih mu poslao pare nazad preko PayPala, i stavio sajt na prodaju opet. Zvuči pravo opasno, možda saobračajna nesreća, mada ja sam imao jarana iz Poljske, svaki dan bih se čuo sa njim, odjednom je nestao, nije ga bilo godinu dana, sumnjao sam u saobračajku jer je vozao strašna auta, volio popit, na kraju mi se javio da je otišao u zatvor zbog dilanja droge hahaahah.

Zadrži web stranicu još neko vrijeme cca. 3 mjeseca, a ako se ni tada ne pojavi prodaj ga. Ovo je od tebe jako lijepo što si otvorio ovu temu i obavijestio i sve na forumu svaka čast skidam kapu.

ma ja vidim e-mail adresu. pitao sam njega dal ju on ima pa da mu dam ak hoće.

1 Like

Cijena je bila 350kn (čitao sam thread ponovno). Ne znam jel bila uplata preko Paypala, ako je, u tom slučaju možeš vratit novce bez pitanja (iako pitanje je koliko je to pametno, jel čovjek uopče živ i hoće li iko ikada iskoristit taj novac).

Mislim da nije realno da mu neko održava strancu dok se ne javi.

Osobno bih ponovno stavio sajt na prodaju. Ako se čovjek ponovno javi vratio bi mu novac i to je to. Mislim da je to pošteno.

Onda pardon, krivo sam te razumio. :slight_smile: (malo su retardirani ovi smajlići, stavim normalan a on ko da se ceri pa izgleda ko da se sprdam)

Moze, ajd mi daj email pa cu ga kontaktirat na email. platio je preko banke i to mi se cini da je netko drugi platio za njega, zena ili sestra, ne sjecam se vise.

Da, mislim da cuvanje stranice nije fer, ionak je vec cuvam nekoliko mjeseci.

Ako se ne javi na email, a mislim da se nece, onda cu staviti na prodaju, nekako mi se neda raditi na siteu, dodavat igrice i tak to.

poslao sam ti poruku

Stavi ponovno na prodaju.

Pa majka mu stara onda pokušaj stupiti u kontakt sa osobom koja ti je uplatila, odeš u banku i pitaš, imaju oni sve podatke, daju ti broj telefona i vidiš.

Teško da ćeš u banci saznati bilo kakve osobne podatke o vlasniku računa.

Unajmi privatnog istražitelja da pronađe osobu koja je uplatila novac i da sazna ko je Radek.

Ja se kladim da je u to vrijeme brijao da nešto radi na webu i da postane webmajstor, ali je odustao i sad ima drugi hobi :slight_smile: