Produzavanje domena na godadiju diskaunt klub kodovi koji rade sa pej pal

Jel ko se učlanio u diskaunt klub na godediju? Isplati li se? ja imam oko 40 domena kod njih. ima li kakvih kodova za obnovu da rade sa pejpalom, sve sto pokusah ne radi cak ni oni kodovi kad se potrosi 30 50 75 ili 100 dolara da se dobije neki popust.

Za taj klub ne znam, ali znam da Godaddy više ne izbacuje kupone za obnovu domena, tako da ti je uzaludno traženje jer svi stari su neaktvni, a novih nema.

A šta je to diskaunt, godedi, pejpal?

Ja sam se učlanio…na 40 domena ti se isplati.Ne znam kolika je članarina sad, ja sam uzeo prošle godine i trebalo je registrirati više od 10 domena samo da bi vratio uloženu članarinu.

1 Like

oprostite na upadu, ali dali znate gdje je najpovoljnije registriati .net domenu ?
i dal postoji možda kakav kupon za .net domenu ?

hvala

Ja sam trazio kupone za .net domene pa ako netko nade neka stavi ili javi na PM.

Na GoDaddy kuponi za produljivanje domene ne rade jer forsiraju DDC. Sa DDC članstvom mislim da je produljenje .com $8.69, ali nisam siguran jer nisam član.

Ali postoje cake :wink: Prije par dana sam produljivao hrpu domena i cijena je bila $256…promijenio sam valutu u INR i pala je na $182 :smiley:
U tom slučaju ne nudi PayPal, ali nudi Skrill i kartice.

Može se malo spustit renewal i promjenom u NOK, pa čak i u EUR, i moguće je platiti PayPalom.

Hvala hvala, zahvale primam na PayPal. Šalim se :slight_smile:

A mozda kasnije primjete :wink:

Nije to nedozvoljeno. Meni su prijavljeni točni podaci na accountu. Nisam stavio da sam recimo iz Indije ili Norveške.Valutu uplate nije nedozvoljeno mijenjati. Meni je po defaultu tamo dolar, a moja osnovna valuta je kuna :wink: Ista stvar jel odaberem USD ili INR ili NOK.

Jel dozvoljeno biti član diskaunt kluba na mjesec dana produziti domene i onda ne bit više član? Kako se gasi članstvo?

edit:evo kazu da mora min. godinu dana