Program ili web applikacija

Zdravo
Pravm neke vauchere sa rednim brojem radi zlouopotrebe. Sad mi treba neki progam da ja unesem bro od 1 do 1000, kad meni neko donese taj vaucher npr. br. 92 da ga prekrizim da je iskorišćen da nebi neko mogao doci sa istim. Jel me razumijete sta trazim ako ima web app ili neki program koji ima mogucnosti ove

Hvala vam i pozz

Takav se program moze bez problema napraviti za desktop, web ili mobitel. Sumljam da postoji program koji radi navedeno navedeno jer je zadatak moguce napraviti stvarima koje su instalirane na svako racunalo. Najjednostavnije je koristiti Excel (Microsoft, openoffice, libreoffice, google docs) lista se napravi doslovno za 10 sekundi.

Ako ti treba desktop app ili cak web … javi se na PM, pa dogovorimo. Inace ti redni brojevi ti bas i nece pomoci u smislu zastite od krivotvorenja.Najbolje ti je uzeti na ebayu nekakve hologram naljepnice pa naljepiti. To je dosta jeftino. Ja uzeo prije mjesec dana nekih 5000 komada za 300 dolara.

Mogu sam napraviit naljepnice nije to problem nego mi treba kad neko dođe sa voucherom da unesem kod sa njega i vidim jel korišćen :slight_smile:

Napravim ti ja web app ak si za… ovo ti je nešto slično kao ovo
samo što treba namjestiti da se upisuje vaučer, te da se provjeri da li je već upisan… ovdje ne možeš broj osobne dva puta unijeti…

sta trazis za uzvrat ?

imaš PM pa se tamo možemo dogovoriti


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey