Program za miksanje contenta članka

Pozdrav,

nešto mi u sjećanju bilo da je postojao nekakav re-generator texta, koji bi izvorni tekst izmiksao da se zadrži smisao, a da se prikrije da je izvor copy-paste preuzet.

Ne očekujem od takvih alata da naprave bogzna što…ali ono, da smiskaju tekst koji bi mogao nekakav lektor kasnije pročitati i dovesti u konačan red.

Jel ima takvo što za HR jezik ?

Ako nema, za sada mi pada na pamet originalni tekst provesti kroz Google translate kroz par jezika i konačno vratiti u HR stanje. Pa onda to dobiveno lektorirati.

Probao sam to na način HR-EN-DE-HR i dobiveni HR je onako pristojan i lako se lektorira … samo je nekako preslabo izmjenjen od originala.
Pa si postavljam pitanje jel će Google to svejedno vidjeti kao duplicate content i stisnuti kakav penal. :slight_smile:

Any suggestion…zahvaljujem. :wink:

Zavisi koliko ce ga “lektorirati”. Ako ga samo budes “sibicario” kroz Gugl translate prepoznace ga odmah. Evo meni ovaj tvoj topik prevodi ako hocu. Dobar ti je njemacki :smiley: :+1:

koliko ja znam nema

zašto ne bi direktno lektorisao i mjenjao to više ima smisla valjda i čini mi se brže. imaš na upworku masu pisaca koji se tim bavi, rivrajtom članaka (na eng) i to bude dosta jeftinije od pravog pisanja.

neće te zbog kopiranja gugl penalizovati. dal će te rangirati to zavisi. ja bih obavezno bar prvih 2-3 rečenice unikatne i onda miksovao par članaka. čini mi se sigurnije sa mogućnosti rangiranja, ali na kraju se opet dolazi do članaka kakvi su većina tj kako se inače “profi” pišu članci bar ovi jeftiniji pisci

nekad sjećam se da je jedan sajt krao članke od mene kompletne kopije članka uz uvod svoj moj članak + miks drugih, njegov sajt je masu bolje rangirao.

prije neke dvije godine sam napravio domaći test blog da vidim oće li sa bloggera rangirat kopiran sadržaj. jedan veliki članak koji je imao unikatan uvod i sve ostalo kopirano sa drugih sajtova bez izmjena ali baš izmiksano uz podnslove i koji bold
image

vrlo brzo je isplivao članak na prvu stranu. nije neka luda konkurencija i nema puno beklinkova, ali opet pokazuje se da kopiran sadržaj ako je dobar miks može rangirat. vjerujem da kod nas gugl još uvijek reaguje na količinu teksta i broj keyworda u tekstu i narovno linkove, ali u mom testu nije bilo linkova.

pisao sam tamo na niče čelendžu ovo o tome kako neunikatno rangira za vrlo zajeban termin.

imaš i onu temu affiliate listing sajtovi Amazon affiliate listing sajtovi đe smo diskutovali o sajtu koji sa svim neunikatnim ima vrhunsku posjetu.

tako da čak i kopije mogu rangirati ako se ostali uslovi zadovolje

Meni čak niti nije u interesu napraviti da rangiram na Googleu…specifičnim kanalima ću dovoditi goste na stranicu. Ali želim kada dođu na stranicu, da im djeluje ozbiljna …a za to trebam pokriti određene teme, tako da stranica nije prazna.
Samo radi toga prenosim te članke i sve si mislim da napravim čisti copy-paste i da ne razbijam glavu.
Opet, ako bi tako napravio, portali sa kojih preuzimam članke bi vjerovatno vidjeli problem ako nalete na moju stranicu. Jer radi se o 50-ak članaka koje bi preuzeo, sa svega tri druga portala. Znači ono…redom bi im pobrao članke, ako bi to vidjeli, smetalo bi ih sigurno.

Razmišljam da pod svaki članak navedem link izvora od kuda je preuzet, možda bi to bio ok pristup… …nisam pametan.

Mozes stavit da gugl ne indexuje clanke i neces se pojavljivat u guglu za te clanke. Ako ti nije bitno za rangirat kopiraj stavi tag noindex i gotovo. Samo direktni posjetioci ce vidjat clanke. Ili preko sajta.

Bilo bi mi draže kada bi formalno to mogao izvesti…da ovi ako i vide, da nemaju pravo gunđat na glas. Još bolje da im se niti ne gunđa.

Razmišljam da uopće ne prekopiram kontent…nego samo da napravim smislen i pregledan popis linkova na vanjske članke. Na njihove portale. Na taj način ispadam kao netko tko je organizirao najbitnije informacije iz tog svijeta…i stranica mi dobiva smisao. Samo što je glupo što tako slabo zadržavam korisnika na svom portalu da nabasa na kontent na koji želim da nabasa… jer ga linkovi odvedu da odluta dalje…

Ako bi pak sve članke samo prekopirao i naveo izvor na dnu članka… tu opće nemam pojma koliko je to fairplay prema drugima. :confused: