Program za miksanje contenta članka

koliko ja znam nema

zašto ne bi direktno lektorisao i mjenjao to više ima smisla valjda i čini mi se brže. imaš na upworku masu pisaca koji se tim bavi, rivrajtom članaka (na eng) i to bude dosta jeftinije od pravog pisanja.

neće te zbog kopiranja gugl penalizovati. dal će te rangirati to zavisi. ja bih obavezno bar prvih 2-3 rečenice unikatne i onda miksovao par članaka. čini mi se sigurnije sa mogućnosti rangiranja, ali na kraju se opet dolazi do članaka kakvi su većina tj kako se inače “profi” pišu članci bar ovi jeftiniji pisci

nekad sjećam se da je jedan sajt krao članke od mene kompletne kopije članka uz uvod svoj moj članak + miks drugih, njegov sajt je masu bolje rangirao.

prije neke dvije godine sam napravio domaći test blog da vidim oće li sa bloggera rangirat kopiran sadržaj. jedan veliki članak koji je imao unikatan uvod i sve ostalo kopirano sa drugih sajtova bez izmjena ali baš izmiksano uz podnslove i koji bold
image

vrlo brzo je isplivao članak na prvu stranu. nije neka luda konkurencija i nema puno beklinkova, ali opet pokazuje se da kopiran sadržaj ako je dobar miks može rangirat. vjerujem da kod nas gugl još uvijek reaguje na količinu teksta i broj keyworda u tekstu i narovno linkove, ali u mom testu nije bilo linkova.

pisao sam tamo na niče čelendžu ovo o tome kako neunikatno rangira za vrlo zajeban termin.

imaš i onu temu affiliate listing sajtovi Amazon affiliate listing sajtovi đe smo diskutovali o sajtu koji sa svim neunikatnim ima vrhunsku posjetu.

tako da čak i kopije mogu rangirati ako se ostali uslovi zadovolje