Projekat: Balkanski portali zajednicka stranica

Razmisljala sam da napravimo jedan projekat na fejsu. Zajednicku FB stranicu koja bi se zvala recimo Balkanski portali zamislite da se prikljuce stotnika vlasnika portala i da svako od njih postavi reklamu te stranice na svoj sajt i da svako od njih poziva ljude. Zamislite kolicinu sadrzaja na toj stranici.

A onda napravimo i svoj sajt, da bude kao onaj pretrazivac… znate ono gde se dodaju linkovi i tu skracena vest, a dole pise da bi ste procitali celu vest kliknite na sledeci link. Takav sajt bi brzo dosao na prvu stranicu googla i slao bi trafic na nase sajtove.

Pa onda medjusobna razmena linkova i ko zna sta sve jos, samo je nebo granica. Da li ima neko da je zainteresovan da se razradi ova ideja i da je pretvorimo u stvarnost.

Slobodno pisite ideje ili mi pisite u inbox. Molim hejtere koji ma se ovo svidja da zaobidju ovu temu i da ne gube i svoje i moje vreme.

1 Like

Pokušao nešto slično 2016., bilo dobro 7 dana, nakon toga se raspalo jer dijelove kolača nisi mogao ugoditi.

Mozes mi ovo pojasniti , slobodno pisite ili nemojte pisati

Prvo to nigde ne pise to si ti negde procitao, ali ne znam gde. Napisala sam da mi pisu ljudi kojima se svidja ideja i zamolila hejtere i filozofe da zaobidju temu , ako im se ne svidja. Nadam se da ti je sada jasno ???

Nema tu nikakvog kolaca. stranica je zajednicka i sajt je zajednicki… svako deli svoj sadrzaj na stranici i to je to. Cilj je da se uz pomoc velikog broja sajtova vremenom privuce veliki broj pratioca na stranici, a da se sajt na kome ce takodje biti svi postovi sa tih sajtova sto bolje rangira na googleu

Sajt da bude kao Vesti dana - Naslovi.net i da svako od nas ima pristup i da tu stavlja svoje linkove.

Dosta puta se to pokusavalo na forumu sto se tice linkova, nikad realizovano. Sto se tice fb-a iskreno tesko da bi to doseglo neke dobre publike da ima uspjeha, prosta matematika nema nas ovdje 100, a to ti je 100x100 da prihvate lajk, a nece,…kratka publika,

Jedino sto bi valjalo i sto se uvijek povlaci su linkovi koji nikad nije doslo do realizacije, a godinama se povlaci ta tema…

Nisi me razumeo, svako na svom sajtu stavi reklamu koja vodi ka stranici, pa recimo da svaki sajt u proseku ima mesecnu posetu od 20.000 pa puta 100 sajtova, to je 2.000.000 potecijalnih pratioca, neka od tih 2.000.000 mesecno na stranicu udje samo 1% to je 20.000 pratioca. A na stranicu stavimo sajt, a na tom sajtu opet linkovi od svih nasih sajtova.

Aha to je ok, ali opet nisam siguran u realizaciju toga i mislim cjelokupnu korist da ce biti kao sto vidis…ja vise vjerujem u linkove da bi donijeli tu vise nego fb…ali valja realizovati. Svakako naprijed

1 Like

Meni je to zanimljivo

Kratko i jasno RSS agregator . Spam.

zanimljivo je, ali ne i ostvarivo, mentalitet balkanaca je razlicit, mozda bi to i islo par dana/sedmica…

ko udruzi 100 balkanaca treba mu nobelovu nagradu dati. Mi u BiH 4 puta praivli asocijaciju medija, svaki put neki ispliva ko el prezidente, udruzi se sa stranim donatorima i cao raja :smiley:

3 Likeova