Projekti naše mladosti :)

Heh, danas sam radio neki dizajn iz glave i nije to loše ispalo. (Da se razumije, nisam dizajner…ali nakon xx godina gledanja u web stranice, dobio sam neki “feeling za osjećaj”)

I kažem curi, koja nije razumjela moje zadovoljstvo današnjim dizajnom…kažem ja njoj: “E sad ću ti pokazati kako je izgledao prvi dizajn mojih ruku djelo, pa će ti biti jasnije moje zadovoljstvo”.

Pa kad sam već iskopao taj projekt, reko da ga podjelim i ovdje :smiley: :smiley:

http://www.doihavepotential.com.arvandus.ch-meta.net

…heto, slobodno i vi podijelite svoje propale projekte, da se svi malo nasmijemo. :slight_smile:

Hehe uzasno … :blush:

2 Likeova

Ono, kad se ponosim na to koliko je bilo užasno, hahaha.

Zanimljivo je da nisam upoznao programera i dizajnera koji mogu povezati te dvije nise. Zanimljiv je taj mozak :slight_smile:

2 Likeova

Perl/CGI kroz Frontpage, pa prelazak na php kroz Dreamweaver (u kome su s radili ovi roll-over efekti nad glavnim linkovima), PS, XaraWebstayle, CorelPhotoPaint, užas grafika, tek sada vidim :slight_smile:

Zatim sam sve radio samo u Notepadu (čisti css + php) i tu sam nekako stao s web dizajnom, otprilike nakon oko 400 projekata od 1999., tamo negdje do 2011. godine

Zatim sam dijelom promijenio branšu, ali je dizajnerski duh u meni ostao do dan danas…

Nekada sam mogao u 95% slučajeva prepoznati čini je dizajn, na onim sajtovima koji su se radili “ručno”, ili preko neke “downloadane” scripte… a danas svi rade u gotovom CMS-u (WP, Drupal, ili još ranije Joomla).

Pioniri weba…

Frontpage :slight_smile:

Sjecam se kada sam zavolio stranicu gamespot, htio sam napraviti istu stranicu gamespot u frontpageu jer sam tada mislio da su je tako uradili :slight_smile: Jos je ziva http://prntscr.com/nzq3vg

Najljepsa domaca stranica ikada mi je bila ufpcroatia, jednostavno prelijepa, sjecam se da mi je admin tada rekao da je radena u adobeu (photoshop, dreamweaver…)

najljepša stranica u razdoblju oko 2009. je bila xnine to je tad bilo savrsenstvo… sjecam se kako smo slinili nad tom stranicom tada i svaki klan je htio imati takvu :slight_smile: