Puca localhost konekcija

Pozdrav,

imam sljedeću konfiguraciju:

U igri su tri računala: računalo A, računalo B i računalo C
Sva tri su spojena na istu kućnu mrežu, s time da je računalo A spojeno sa wifi, dok preostala dva sa žicom.

računalo A

• ovo računalo ima na sebi lokalni server (PHP na localhost)

računalo B

• ovo računalo ima na sebi više virtualnih mašina (WMware) koje konstantno komuniciraju sa lokalnim serverom na računalu A, ali rade i veliki broj upita prema www.
  • network adapter setting tih virtualki je: bridget (replicate physical network)

računalo C

• ovo računalo nema veze sa prva dva, osim što je na istoj mreži i učestalo gubi internet uzrokovano radom računala B. Učestalo znači do dva-tri puta dnevno i kada mu pukne veza, ne pomaže ništa osim restarta rutera.
  • pri tome, računalo A i B ne gube tada internet

Ono što mi se još čini da je povezano (nisam još 100%), da u momentu kada računalu C pukne veza, da u istom momentu pukne veza između računala B i računala A, tj. računalo B prestane vidjeti lokalni server na računalu A.

Pa se nameću dva pitanja:
Zašto računalo B gubi konekciju prema lokalnom serveru. (Lokalni server se ne ruši)
Pošto se tu radi o velikom broju requestova, naslućujem da netko u sistemu to prepoznaje kao “spamanje” i blokira nekako…
Inače, virtualna mašina sa računala B, vidi lokalni server na računalu A putem linka, tipa: 192.168.0.11/localhost …gdje je taj IP: wireless LAN adapter wifi - IPv4 Address

… i kakve to ima veze sa računalom C i kako isto zaštititi od toga.

Hvala na bilo kakvim sugestijama.

Nisam previše upoznat s mrežnom konfiguracijom, ali mislim da bi ti pomoglo (ukoliko možeš to na ruteru složiti) da za računalo C napraviš poseban VLAN koji će omogućiti konekciju prema internetu, ali će odvojiti računala A i B od komunikacije s računalom C.