Push notifikacije na sajtu

Trenutno su popularne push notifikacije na sajtovima,pa me zanima da li je bolje imati sopstvenu skriptu push notifikacije skriptu koju trenutno imam ili je bolje postaviti preko neke mreze kao npr preko propeller ads i sl. i zaradjivati na klikovima ili pregledima preko push notifikacije.Kada imam sopstvenu skriptu onda imam sopstvenu bazu korisnika koju bi mogao iskoristiti i za promocije drugih sajtova kao sto postoji na propellerads ta opcija.

Trenutno su dosadne push notifikacije. Ako nije presudno, čim iskoči ja bježim.

5 Likes

+1, potpisujem. (znakovi)

Pa sto ste prihvatili push notifikacije,samo ih deaktivirate i ne treba bezati.Meni su trenutno one bolje za reklamiranje od svih drugih socialnih mreza,moj sajt i nemam brige da li ce me FB ili drugi blokirati zbog reklamiranja.Vidljivost reklama 100% kome smetaju notifikacije deaktivira ih,ali koliko vidim sve vise ljudi imam na sajtovima koje ne nervira.

1 Like

Je li bolja zarada od push notifikacija ili CPM-a?

Na propellerads ima dve opcije a to je da se placa kada neko samo prihvati push notifikaciju i tada se samo placa Subscriptions CPS ili kada neko prihvati i prikazuju mu se reklame od sajtova CPM. Kod mene je dosta bolja zarada kada neko prihvati obavestenja za push notifikaciju Subscriptions CPS,a CPM je los za mene,jer je kod mene vecinom balkan pa je cpm 0.10 ali nadoknadim sa adsense reklamama,jedino je problem sto preko propellerads push notifikacije prijavljeni na mom sajtu dobijaju i reklame koje im plasiraju i ostali sajtovi po geo lokaciji a ne samo moj sajt.

Ali imam sajtove gde imam sopstvenu skriptu za push notifikaciju i tu imam dosta bolju zaradu preko adsense,jer kada objavim reklamu skoro svi pogledaju u toku dana.

Dal je neko imao iskustva sa One signal stranom.
Da li se isplati davati 99$ mjesecno ? :smiley:

Koristili smo ga dok je moglo free, a onda smo prešli na firebase.

Hvala na informaciji.
Jel mozes poslati neki tut ili nesto slicno :slight_smile: Hvala

Vidi na njihovom sajtu:
https://firebase.google.com/docs/cloud-messaging/js/client

Ja sam kombinovao Ja, php, MySQL.

1 Like

Također pogledaj i ovo :grin:

1 Like

Hvala Kralju , ugodan dan

Hvala kralju ,zivio mi


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey