Ekipa,
molim savjete.
Imamo zapostavljen yt kanal. Preglede nije problem skupiti jer nam je takva niša. Ali nikako doći do 1000 subscribera… Nije se po kanalu radilo skoro ništa u zadnje 2 godine pa me zanima kako to probati dostići. Ima li nekih noviteta, trikova pa barem dogurati do te čarobne brojke (čisto radi stjecanja prava na monetizaciju) ?
1 Like
Ni je samo uslov 1000 subscribera već i 4000 sati gledanja vremenski, počni redovno da snimas nove klipove i da ih promovises. Već navedene uslove kada ispunis i tada mogu da ti ne odobre monetizaciju.
da da jasno mi je to (i za 4000 sati)
ali to bi dao skupiti jer imam i nišu i web sajt koji bi to u roku mjesec,dva ispunio.
ali sub je teži slučaj pa zato me zanima 
Pozovi ljude direkt na akciju da zaprate kanal.
Ljudi gledaju sadržaj ali nerazmišljaju o tome šta ti trebaš i zašto ti to radiš njima se sadržaj jednostavno sviđa ili nesviđa.
Pogledaj samo ove “velike” youtubere u toku videa nekoliko puta spomene follow na kanal
čista psihologija
Za sub je takodje bitno pored ovog sto je naveo @Master_Yoda i da redovno ubacujes video snimke poželjno je svakog dana po jedan snimak a ako možeš više još bolje jer kada ljudi vide da radiš i da se trudiš oko toga zapratite će te, uz to da su snimci kvalitetni i dobar thunbail na snimku privlači ljude. Sada nekog tajnog recepta za brz uspjeh ne znam, ja konkretno kada sam aktivan u aploudujem snimke svakog dana imam i pregleda ali i ljude dolaze tako da samo rad donosi rezultate. Ovo pišem iz svog iskustva jer sam na youtubu duže vrijeme.
1 Like