Question Hub - nova Googlova aplikacija za povećanje organskih poseta

Question Hub je nova googlova aplikacija koju bi svi trebali da iskoriste za poboljšanje svog SEO-a i povećanje organskih poseta na sajtu. Možda zvuči neverovatno, ali iz googlea tvrde, da ako se članci i blogovi konfigurišu prema rezultatima koje dobijete iz Question Huba-a , mogu se ostvariti i do nekoliko desetina puta, veće organske posete, sa googlea, nego što ste to do sada imali.
Capture

Ako se sada neki od vas pitaju, šta je koj đavo Question Hub, evo kratkog objašnjenja. Svi znate da je google najbolji pretraživač na svetu i na prvom je mestu u davanju svežih rezultata za ljude koji traže odgovore. E sad, ako ste mislili da nema toga, na šta vam google ne može odgovoriti , prevarili ste se. Jer i pored miliona i miliona sadržaja, postoje još puno tema koje ne postoje na Googleu i Question Hub služi upravo za njihovo otkrivanje.

Znači kada pronađete neku temu o kojoj bi ste mogli da napišete članak na svom sajtu, dobijate UNIKATNI - JEDINSTVENI članak koji ne postoji na googleu… Ovo unikatni-jedinstveni je čisto zbog dramskog efekta :smiley:

Ali šalu na stranu, google će ovakve članke gurati u prvi plan i ceniće ih mnogo više nego članke kojih ima na tone i tone… Google algoritam se menja i kako stoje stvari više će se ceniti sadžaj koji je manje prisutan, što je donekle i logično.

Zato se registrujte na https://questionhub.withgoogle.com/intl/en/ počnite da pravite jedinstven sadržaj i pripremite se za masovan nalet organskih poseta, koji niste mogli ni da zamislite … i da , nemojte se začuditi kada već sutra svoj članak budete videli na prvoj stranici google-a…

Sjajno ako si iz Nigerije…

Milose to se odnosi samo na CENTAR ZA PITANJA… koji je trenutno dostupan samo u Indiji, Indoneziji i Nigeriji, ali sama platforma radi bez problema.

Svasta Google kaze i tvrdi odn. njegovi strucnjaci i zaposlenici. Ne vjerujem previse u ovo…
P. S. Poznato je da Google cijeni i vrednuje unique sadrzaj,tako da ovo nije nista novo. Uopce ne shvacam koja bi bila svrha ovoga.

Da ni ja bas nisam shvatio poantu. Ako je neki site u danasnje vrijeme ozbiljan, normalno je da ce pisati jedinstvene tekstove… Po tvome takav site ce biti top? Hoce ako nema konkurenciju i pretrazivanje…
U svome iskustvu i danas je kvalitetan backlink majka cak i kod full mladih domena. Ako kupjes kvalitetne backlinkove kod kvalitetnih portala, dobiti ces vjetar u leđa, samo što nesmijes stati jer onda vise nije prirodno…

U stvari @milos ti si u pravu, ne radi kod nas jos uvek , nego ja idem preko Psiphona na internet VPN, jos uvek je beta verzija.