Radio streaming - ima li interesa?

Pozdrav svima :smile:

Bas smo lansirali streaming server (winamp SHOUTcast), prodai za sad pakete na 2 radija, pa me zanima ima li netko zainteresiran da ima radio ili zna nekog tko preskupo placa i tko bi htio prijeci na drugi server ?

Vidio sam po netu u HR mnoge nebuloze s cijenama, kolicinama slusatelja, bandwidthom i bitrateom. Streaming bi u stvari trebao i biti jeftiniji od hostinga buduci da utilizira manje resursa … kod nas barem je :smile:

Upiti i ponudi na PM, garantiram jeftinije cijene od konurencije :slight_smile:

Čisto informativno me zanima…
Koji panel daješ uz server i kako misliš nebuloze, pa ne može bit isto bio server 64 ili 320 bitrate.
Aj ovo manje više svi izmišljaju sa 100, pa 500 slušatelja itd

WHMSonic je u sklopu cPanela za streaming. Streaming server je winamp shoutcast.
Nije to izmisljanje, sve se moze konfigurirati, bitrate, broj slusatelja, bandwidth itd itd … ali rade nebuloze sa cijenama i neki ih dizu u nebesa a nema potrebe za time buduci da je nacelno isto dali je trenutno 10 ili 100 korisnika, ne utjece na disk, ram ni na CPU. Slusatelji imaju jako malu utilizaciju resursa. Tu jedino igra bandwidth … a kojeg hvala bogu imam :slight_smile:

Znam kako to radi, imao sam i sam online radio stanicu nekad i nakon pregleda cijena tih servera uzeo sam VPS i WHMSonic što me je mjesečno izašlo nešto manje od 30$ pa sam imao svega koliko sam trebao i htio…

I slažem se da naveliko pretjeruju sa tim cijenama


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey