RAV endpoint protection - potreban ili višak?

XP sam imao toliko dugo dok nije već debelo zastario preko granice da Microsoft više nije nudio suport za njega. (Vistu sam negdje bio vidio i nije me nešto privukla … i čuo sam dosta hetja o njoj, pa mi se nikako nije žurilo. A svi oni fancy vizualni dodaci na Visti su me više odbijali nego privlačili… XP - oštre linije, opacity/transparentnost nije se pojavljivala niti u tragovima …meni je to bilo zakon. xd)

Onda kod prve promjene kompa, taman čuo da je 8-ica dobra i ona je evo trajala do nekidan. Za nju se isto bližio rok ukidanja podrške, ako nije možda već i prošao. Baš se nebi nikad odvojio od nje da mi komp nije riknuo. xd.

Reko… znam da ću i sa idućim OS-om biti vjerovatno do roka isteka, pa ajd da stavim najnovije da duže potraje xd. A 10-tku sam imao na laptopu i poslu i baš je isto bila SPAMer oriented …pa reko 11-ica teško može biti gora xd.

Ajd…lijepo izgleda, mogu reći sviđa mi se za sada.
Katastrofa je jedino što ovi luđaci nisu ostavili opciju ne-grupiranja tabova u task-liniji. Jbmt život …to je baš budalaština da kada idem na neki već otvoreni folder ili file … da moram ići kroz dva stupnja, umjesto direktno…lool.