Razvoj aplikacija, iskustva

Pozdrav svima,
Imam višegodišnje iskustvo u razvoju aplikacija (zend, trenutno laravel), od vođenja projekta pa sve do prezentacije iste krajnjem korisniku.
Kako još nisam pokušao kao freelancer u ovom poslu zanimaju me vaša iskustva,
Kakve su mogućnosti, kakvi su naručitelji aplikacija, i ono što svi volimo kad je projekt gotov a naručitelj kaže da si nije to bas tako zamislio pa 2-3 tjedna programiranja pada u vodu.
Znam da ima tu dosta pitanja, al evo jel moguće kao pojedinac uspjeti ili se priključuješ nekom razvojnom timu
Hvala, Lp

Ako znas raditi app za ios ja sam zainteresiran.

Pa pazi, narucitelja kao i programera ima losih, dobrih i odlicnih.

Imas Upwork to je solidno mjesto za zapoceti, a ako bas rasturas onda pokusaj Toptal.Ukoliko znas sta radis i na Upworku mozes izvuci jako dobru satnicu, imas klijente koji su spremni platiti $$$, naravno ocekuje se kvalitet sa tvoje strane.

Mozda je malo u pocetku tesko dobiti prvi posao, ali ako imas jako dobru aplikaciju, i sredjen profil ne bi trebalo biti tolikih problema.U vecini slucajeva nakon Upworka nastavis saradjivati sa klijentom van same platforme, naravno ako bude zadovaljan i ako ti budes zadovoljan.

Radim samo sa web aplikacijama

atix, sto ne bi radio aplikacije za sebe, pa da to prodajes na nekom svom sajtu, dok cekas posao, preko freelancer sajtova, kao sto npr imaju ovi skripte iz razniih oblasti:
https://www.phpjabbers.com/

a pretpostavljam da vec imas dosta tih aplikacija napravlejnih koje mozes da zapakujes i prodajes, s obzirom na visegodisnji rad.

nema mi smisla raditi za sebe aplikacije ako ne znam zahtjeve korisnika, ali prijedlog belmina da napravim tipa profil na upworku i tamo prezentiram dosadašnje projekte mi se čini ok