Registracija .de domena

Gdje je najbolje registrovati .de domen za nerezidente, inace koristim namecheap ali traze administrativne podatke sa adresom u njemackoj a to nemam, jel pametno fake podatke da upisem i da li to provjeravaju, posto ne bi volio da mi ugase domenu… Godaddy ne gotivim a kod njih pise da imaju u ponudi proxy servis ako nemas njemacku adresu, ima li ko iskustva sa tim jel to ok?

Nije pametno. Ostati ćeš bez domene, samo je pitanje vremena. :frowning:
Ono što je pametno, to je; slijedeći put kada otvoriš neki topic, da samostalno odabereš i odgovarajuću kategoriju. :blush: :o:

:+1: sorry c3po pazicu ubuduce

1 Like

Također i mene zanima da li je moguce kao hr građanin registrirati .de domenu?

Ja sam prije par godina registrirao na godaddy, taman ju dodao u cpanel kad dolazi mail da mi je oduzeta jer nisam iz DE, ne znam zbog cega ju mozes registrirati ako je u profilu druga drzava?!

Moraš imati adresu u Njemačkoj da možeš imati .de domene.

Imam jednu .de registrovanu na dihost.ba tj. dihost.com.hr - nude neki trust servis ili kako se već zove, kako bi mogao kao stranac registrovati .de domen.

Pa možeš kupiti Hummer u USA , nitko ti ne brani, ali ga ne možeš uvesti u RH i regati da bude Street legal. Na tebi je da znaš neke zakone i propise.
Najlakše se pravit manit, pa ako prođe prođe…

1 Like

Ja sam uzeo fake podatke na stranici: https://www.fakeaddressgenerator.com/World/Germany_address_generator i napravio mail adrese na @mail.com , @gmx.com itd… i onda sam kupio vise domena na namecheap, i 101domain. Postoji mali rizik da iskljuce domene ali posto je meni bilo potrebno za PBN a ne za neku firmu ili bas ozbiljan posao… nije me strah ako i ugase koju. Uglavnom nisam imao nikakvih problema sa ovim novim aktivne su 6-7 mjeseci… imam i jednu domenu .de od ranije takodje na fake podatke i vec 2+ god ide bez problema…

Pozdrav, vise nije potrebno da imas adresu u Nemackoj, rj da budes rezident u avgustu je Denic doneo odluku da i ne rezidenti mogu da registruju .de domene.
Mozes ga najpovoljnije registrovati na hosting.de

2 Likeova