Rent a car i prodaja u jednom - Wordpress

Da li netko zna za neku temu, ili dodatak koji daje mogućnost rent-a-car sistem i da ima isto i auto listings, tipa za prodaju.
Pregledao sam sada na theme forestu mnoge teme, no ni jedna nema oboje u jednom.

https://stylemixthemes.com/motors/
ima kao, ali rekli mi iz podrške jedino odvojeno kao multisite, pa na jednom se dodatak koristi kao RENT-A-CAR a na drugom koji je na pododmeni recimo, PRODAJA.

evo ja pitah chatgpt-a i on mi preloži ovako nešto, pa ako šta ti pomogne ako ne ebiga her žika :smile:

Kolega može pogledati sledeće opcije koje kombinuju rent-a-car sistem i auto listings za prodaju u jednoj WordPress temi ili dodatku:

1. WP teme koje podržavaju oba sistema

• Motors – Car Dealer, Rental & Classifieds

• Ima rent-a-car sistem i auto prodaju/listing sistem
    • Podrška za plaćanja, rezervacije i oglase
    • Može se prilagoditi za bilo koji auto-biznis
  • AutoPro – Car Dealer WordPress Theme

• Sadrži module za iznajmljivanje i prodaju vozila
    • Integrisan sistem rezervacija i upravljanje oglasima
    • Podržava WooCommerce

2. WP dodaci (ako već postoji tema, ali treba dodatna funkcionalnost)

• RNB – WooCommerce Car Rental Plugin
    • Integracija sa bilo kojom WP temom
    • Omogućava rent-a-car sistem sa rezervacijama
    • Podržava više vrsta iznajmljivanja (dnevno, satno itd.)
  • Motors Classified Listings Plugin
    • Plugin koji dodaje listing sistem za prodaju vozila
    • Kompatibilan sa Motors temom i nekim drugim WP temama

Ako kolega traži sve-u-jednom rešenje, Motors tema je najpopularnija opcija jer podržava i rent-a-car sistem i auto oglase u jednom paketu.

Točno to je meni rekao:) Čak sam ga tražio za linkove, no neki od tih dodataka ne postoje više.
Motors tema je koju sam prvu našao.

Ne znam budem vidio, probam možda čak sa multisite, ako stavim prodaju u podfolder. Pa obje napravim da su posve identične, header, footer.

Dakle sve puno na jedno tipa rent-a-acar, a onda druga samo za prodaju u podfolder tipa /prodaja/ i tamo samo taj dio, sa headerom i footerom da vodi na ren-a-car i sve ostale stavke.

Ne znam petljavo.

Mislim mogu to iz nule, no iskreno ne da mi se rekreirati te sisteme.

A petljanje tipa rent-a-car sistem, i onda sa strane još tipa neki Woo za aute kao katalog, ili neke custom postove, ne znam ni sam.

1 Like

Imaš woocommerce booking plugin ne razumijem zasto bi pravio dva sajta.

Ma bude sve ručno riješeno, kad sam probao taj sistem, 90% stvari ne treba, instalira 20+ dodataka i to onda u multisite.

Custom za rent a car s dodatkom za rentacar, probao jedan komercijalni, i ostatak woocoomerce kao katalog ili možda custom post.

Te neke teme, kad krene instaliranje tih pluginova dođe mi lagano zlo.