Revolut stornirao uplatu

Pozdrav,

primio sam na Revolut uplatu od kolege od kolege… i sve sjelo uredno … da bi mi se taj kolegin kolega javio nakon 7 dana da je njemu Revolut javio da je uplata stornirana.

Ja onako wtf … em meni Revolut to nije javio, em je s druge strane mogao biti potpun neznanac, tipa kupac preko Njuškala kojeg bi kako natjerao da opet plati? Ako je “torta već pojedena”.

Nezz, Revolut inače hvalim na sva zvona… ali me ovo šokiralo. Kako pobogu može vratiti pošaljitelju pare samo tako?

1 Like

Meni se to dogodilo samo jednom i to zato sto prodavatelj nije stisnuo “Accept” kad sam mu poslao uplatu, sto inace mora stisnut kad se (ja mislim) prvi put prima uplata od nepoznate osobe. Javio mi je i ja sam mu opet poslao i onda je prihvatio i nije imao nikakvih problema

mislio sam da samo ja imam neki bug sa tim obavjestima… meni nekad ne dođe obavjest da mi je netko uplatio… pa moram ući u app

I mislio sam da je nesto takvo… ali ne sjecam se da me to Revolut pitao.
Isto sad kod ponovne uplate sam baš detaljnije zavirio ima li gdje da potvrdim uplatu… pa izgleda da nema.
(Ja mu vratio ovog puta kunu, kao da Revolut vidi da smo konektirani)

… kako god, to potvrdivanje uplata je malo retardirano… pogotovo ako se uspjelo provuc nevidljivo ispod stola.
Ako vec mora potvrda uplate, ima da me svaki dan u ovih tjedan dana pilao notifikacijama da potvrdim prije nego je stornirao.

Di ovog ima da ti skine pare šutke … ka - ta - strofa…

Kad kupuješ na netu, ponrkad dođe za potvrditi u app.

To je drugo i to je ok. To je verifikacija/autorizacija uplate … isto kao što token imas za bankovne mobilne aplikacije.