Sajt za nabijanje pregleda na fb i osalim socijanim mrezama

Ako imate neke sugestije i zamerke cenio bih iskreno

obratite pazlnju na fukcionalnost ne na temu sajta posto je radjeno kao plugin tako da moze biti lako prebaceno.

1 Like

odlična stvar. Svaka čast

može molim te objašnjenje čemu to konkretno služi ?

hvala

Imas video kako se koristi u sekciji how to na sajtu ali evo i ovde:

Inace moze da se koristi sa alatom Lightshot ili chrome extenzijom Awesome screenshot i da pravite jednostavno i brzo samo iskoristite link sta ste slikali samo paste-uje link plugin prepoznaje.
Nisam ni siguran koje sve mogucnosti ima. Posto u listi koja sakriva link ima ip adresse, agent, scroller i hostove koje sam mogao da nadjem za sada. Idealan je za CPA.

Od ovih 70 pregleda ovog clanka niko nije uradio konverziju link-a posto pratim bitly.com sto je steta ocigledno nigo ne zna da koristi :frowning:
tj. jedan jeste ali nije uradio do kraja kako treba.

Kako odmah zaključuješ da niko ne zna da koristi? Jednostavno to nije svima potrebno i ne koristi, nije nuklearna nauka pa da niko ne zna da koristi.

Kao sto sam rekao preko bitly.com pratim broj kreiranih linkova.
Ako niko nije kreirao link to znaci da nije ni video funkcionalnost. Tako da ne moze ni da zna da li mu koristi ili ne. Cas izuzecima. Naravno da nije nuklearna fizika jer ideja je bila da bude sto jednostavnije, ali opet me brine sto niko ne uradi cisto da vidi sta je. A upravo je to i bila ideja ovog posta da vidim kako se ljudi snalaze.

a i chiefwolfinjo je pitao da objanim tako da iz tog razloga imam taj stav.

Mislim da niko nije kreirao link da bi video funkcionalnost jer je funkcionalnost ocigledna i nema sta da se “isprobava” , cilj je kreiranje “laznog” linka sa laznim og:title og:image u obliku GIF-a ili image-a …gde se posetilac preusmerava na neki drugi link…priznajem da sam samo na brzinu pregledao sajt i ytube video pa je moguće da grešim…

Apsolutno nema veze sa og tagovima tako mozda pogledaj ponovo. Verujem da ces videti vise potencijala. MIslim necemo ulaziti u tehnicke delove jer ne bih to ovde. Cisto koliko ljudima ovo moze da koristi ako meni i mojim kolegama koristi. Ne znam koliko kotistis social network traffic?

Znaci lik klikne 2 puta za nešto što hoče viditi i 2 puta ga preusmjeri na nesto sasvim drugo i logično je da lik izađe iz grupe. Možda možeš ovdje podijeliti kako točno ti boostaš, ali sumnjam da je ista drugacije nego kako sam napisao gore.

Nije lose ali iskreno nisi otkrio nista novo, ovo se vec duze vrijeme koristi.
Ne vidim svrhu zasto si isao ovo praviti preko wordpressa.

Nisam ni rekao da sam napravio nesto novo, samo sam zapakovao sve na jedno mesto. Sastavni deo je wordpressne iz ne iz nekog posebnog razloga. Cisto da mogu lakse da promenim temu kasnije da ne utice na funkcionalnost.

Sto da kliknes 2x?