Sajt za zapošljavanje nudi mi razmenu banera

Pozdrav ljudi! Kao što se iz naslova vidii, jedan poznati sajt zapošljavanje mi nudi razmenu banera na besplatno na godinu dana baner veličine 300x350px s desne strane (sidebar desno) uz naravno postavljanje njhovog banera ili vidljivog linka

Moje pitanje za vas koliko bi se to isplatilo postavljanje banera ( po pitanju posetilaca i poseta) pošto je moj sajt zabavnog karaktera ( zanimljivosti)?

hvala na odgovorima

p.s. ako nisam potrefio kategoriju neka moderatori me premeste gde treba

Zavisi koliko oni imaju posjete, koliko ti…jednostavno racunaj ctr 0.5- 1% mozes dobit okviran broj posjeta. A samim time i uporedit koliko ti se isplati.

E sad ako im je jak sajt moze te pogurati sto se seo tice.

1 Like

Pa sajt je jedan od poznatijih ajd da kažem brendova nešto na fazon pretrage oglasa (tražilice) i ide se na to da uz ključne reči se baner prikazuje ( znači ne stalno da se baner vrti na sajtu)

Što je jel…malo neobično usput hahaha malo me to mami :smiley: al opet gledam i sa SEO strane i naravno posetilaca da to bude nešto normalno ne trebaju mi zilioni posetilaca :joy:

Da ti se nije možda javila Danijela iz jooble com? :slight_smile:

Ja sam ih odbio jer nisam vidio svrhu. Njihova logika je da svi traže posao i svi sajtovi su im zanimljivi.

1 Like

Pogodio si! (nisam baš hteo da ih reklamiram al sad bože moj ) .Pa zato i pitam vas s foruma pošto sam i ja sam u nedoumici šta da radim :thinking: dal da prihvatim ili ne? To jest, dal to ima smisla i efekta po pitanju sajta, posetilaca, SEO ,linkiga itd…

Mislim da ljudima koji dođu na njihovu stranicu nije do zabave, tako da ne vjerujem da će ti se nešto isplatiti :smiley: Možda je najbolje da odradiš neki probni period od mjesec dana, i tako doneseš odluku.

1 Like
1 Like

Što si napisao ima smisla
Mislim da ne bi prihvatili takvo nešto neki probni period na mesec dana mada bi to bilo idealno onda vidiš po nekoj statistici

Hvala :smiley:na korisnom linku i savetu! Eto to na primer ( što piše nastavku u linku) nisam znao

Usput sad vidim da na njihovom sajtu ( za rs. srbiju) kada odem preko mobilnog ( ne preko app) koliko sam skonto -video nema banera za neke ključne reči samo adsense reklame i oglasi.Izgleda da su baneri samo za desktop verziju sajta

da nije možda jooble u pitanju?

Da! pogodio si kao i trnac

1 Like

Brate i mene je jooble kontaktirao i razmenili smo banere, ali nikakve vajde od toga nije bilo!

1 Like

Znači kako sam i naslućivao nema neke valjde od toga tj njih

Kad skontas dobro su i zamislili 80% ljudi zanimaju ti poslovi, nevezano za niche “nasih” sajtova. Ostalih 20% smo mi koji nebi radili te poslove i oni koji imaju live biznise.

1 Like

Jooble je kontaktirao sve zive :grinning:

1 Like

Izgleda da je tako :grinning:

meni se javili ima skoro godinu dana već…
više su oni koristi od mene imali, nego ja od njih :stuck_out_tongue:

Iz mog iskustva to izgleda jedino kao lijepa i poznata reklama na mom sajtu od koje nemam skoro nikakve koristi, osim eto što možda izgledam malo više ozbiljniji medij. :grin:

Ali zato znaju prodati priču to je čudo…

1 Like

Sad sam im poslao mail da nisam zainteresovan za njihove banere što reče

što je i tačno. imam dovoljno na sajtu za razmenu :wink:

hahaha baš tako priča im je ono etoooo sa našeg sajta ka vama iće na hiljade posetilaca
Hvala vam svima na savetima i odgovorima

1 Like