Sancta Domenica - iskustva

Sancta Domenica je poznata domaća kompanija koja posluje preko 20 godina, s mrežom koju čini ukupno 13 trgovina. Zanimljivo, koncentrirani su na Zagreb, gdje imaju čak sedam trgovina. Preostalih šest se (neravnomjerno) rasporedilo po obali: tri su u Splitu, dvije u Rijeci i jedna je u Zadru. S obzirom da sam na kontinentu i daleko od bilo kojeg Sancta Domenica dućana, mogu se smatrati zakinutim za ponudu brojnih kvalitetnih brendova. Srećom, lijen sam za hodanje po trgovinama i volim online shopping, pa ću vas zato detaljno upoznati što sve imaju u izlogu. Kupovao sam već puno puta ondje, znam svaki kutak, a moju recenziju možete pročitati ovdje

Kakva su vaša iskustva?

nekoliko puta sam kod njih online kupovao. i za sada nemam zamjerki.
dosta brzo pošalju paket od dana kada napravite narudžbu.

Kod njih ne kupujem, jer su većinom cijene veće nego u linksu, instaru, itd. Kod njih sam jedino prije godinu dana, možda malo više, kupio par igrica i kontroler za ps4 jer sam imao nekakav kupon sa popustom. Pošiljka je bila isto za par dana. Tu mi je recimo puno bolji links jer mogu kupiti online i dobijem popust na online kupnju, te preuzmem u poslovnici ako mi iznos nije dovoljan za besplatnu dostavu ili mi se ne čeka. Dok se kod sd ne može u svim poslovnicama, nisam siguran.

S njima imam jedno, ali vrlo negativno iskustvo. Išao sam kupiti printer, objasnio sam njihovom prodavaču sve detalje, odnosno za što ću ga koristiti… on mi je zbog svog neznanja (ili nezainteresiranosti) “uvalio” proizvod koji je apsolutni promašaj, printer me koštao oko 800 kn, a mjesečno sam tintu plaćao oko 500 kn.

Kasnije (nakon cca 5-10 dana) nisu željeli priznati to da je njihov prodavač dao krive informacije i da mi je “uvalio” proizvod koji je apsolutni promašaj… eno, printer i dalje stoji u kutu kancelarije i čeka bolje dane, a sam naravno vrlo brzo kupio novi koji je prilagođen mojim potrebama (ne kod njih, naravno).

pa šta nije da u roku od 2 tjedna možeš vratiti proizvod bez nekog objašnjenja?

Mislim da to vrijedi samo za online kupovinu… ja sam proizvod kupio kod njih u poslovnici.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey