Saveti u vezi Amazona

Pozdrav! Prodavao bih poljoprivredne proizvode koje sam proizvodim. Neki savet za kurs, na sta da obratim pažnju, registracija acc i slicno. Imam registrovano poljoprivredno gazdinstvo.

Gdje planiras prodavat proizvode (koje drzave i odakle saljes)

Slao bih iz Srbije, pretpostavljam u skladiste Amazona, za države još nisam odlucio, sigurno tamo gde je manja konkurencija

Jesu to prehrambeni proizvodi?

Da. U pitanju su papricice, sosevi, seme…

Pitam ovo zbog mogucih zakonskih regulativa posto su prehrambeni proizvodi podlozni dodatnim dozvolama. Mozda ti je bolja opcija pronaci neku specijalizovanu radnju koja bi uvozila tvoju robu. Iskreno, nemam nikakvog iskustva sa tim ali evo

"You need approval in Health and Beauty. You will have to provide FDA inspections of your facilities and your products.

The list of documents you need to produce are in the application form in seller help

But if you are talking about “homemade” as in your home kitchen sink, you will not be approved to sell on Amazon, where products must be approved for interstate commerce."

Znam da imaju u BiH Ljutko iz Tuzle i Chili Pops iz Banja Luke ali oni prodaju samo u BiH. Ljutko je jedno vrijeme bio u DM da se kupi. Ne znam da li ga ima jos.

Jel imas neki sajt ili fb page?

Cela ideja je u fazi izrade. U vezi sajta, drustvenih mreza imam solidno iskustvo, ali su mi amazon i slicne platforme potpuna nepoznanica.
Koliko sam se informisao u drzavnoj upravi, zainteresovani su da pomognu, ali nece da se bave sa tim. U prevodu ti reci sta ti treba, mi cemo ti to dati (ako treba i ucestvovati u troskovima).
Googlao sam dosta, ali se ne snalazim.
Nije problem prodaja u Srbiji, to sam skoro sve vec povadio.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey