Savjeti za JS chart library koji bi zamijenio open flash chart

Nisam baš bio siguran gdje ovo pitanje staviti jer se odnosi i na Flash, i na JS, pa djelom i na dizajn, ali kako tražim gotov library vjerojatno je ovaj forum najpogodniji.

Dakle želio bi ispljeviti flash iz jedna skripte koja koristi open flash chart za prikaz grafikona. Je li netko radio nešto slično i ima li kakav savjet. Vidim da JS alternativa ima puno:

http://webification.com/php-js-flash-chart-libraries-roundup

…pa bi mi dobro došao kakav savjet koju koristiti? Od zahtjeva, volio bi da je jednostavna za korištenje i ne treba obilovati naprednim opcijama.

Hvala!

Dodatno pojašnjenje: of fetureova mi je bitan bar graph, line i pie chart.

Update 2 - nakon čačkanja po kodu, idealno rješenje bi bio library koji prihvaća input u istom formatu kao i open flash graph.

Ovako nešto?

Zgodno za general purpose graphove…našao sam ovo
http://demos.greghoustondesign.com/piechart/
, mislim da će biti idealno za sada, ali tvoj prijelog ću zapamtiti ako krenem razrađivati grafove.

Pokušat ću opet zavapiti za pomoć. Izravno je vezano za ovu temu, želim iskoristiti piechart koji sam našao ali mu dodati modifikacije dokumentirane ovdje:

http://www.mattknott.com/content/blog/2008/04/Advanced_Canvas_Based_Pie_Chart.html

Međutim čitav dan se mučim i ne ide jer čovjek nije ostavio kompletan modificirani kod već snippete, doduše dosta dobro dokumentirane. Našao sam dio gdje kod treba izmijeniti, međutim uz to što je nekim varijablama izmjenio ime, stalno nalijećem na nedefinirane varijable (recimo center) i slično. Ima li tko volje i znanja baciti oko?

Tnx.

Kombinacija gore navedenog Raphaela i jQuerya. Možda ti bude od pomoći.

Morris.js

Hvala, no htio bi svakako izbjeći jQuery jer se već koristi Mootools, tako da bi to bio overkill. U stavri ova kombinacija iz moja posljednje poruke radi baš sve što mi treba ali ne mogu to iskombinirati da radi. :frowning: Pokušavat ću i dalje.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja