Savjeti za stranicu sa flash igrama

Primjetio sam da dosta ljudi s ovog foruma zarađuje pomoću adsensa i flash igrica.
Odlučio sam se i ja u tome okušati. Na wordpressu nisam naišao na one tipične teme za flash igre.
Zanima me da li vi koristite wordpress ili imate neki posebni CMS za flash igre?
Kakva su vaša iskustva, koje ključne riječi dobro prolaze, kakva je zarada?

Ovako, oni koji zaradjjuju na flash igricama su se dobro debelo namucili da pocnu na njima zaradjivati. Ako mislis da je to tako jednostavno onda bolje odustani odmah.

A druga stvar je da ti isti sto zaradjuju na flash igricama i trudu i vremenu ulozenih u njih (da ne spominjem novac) su mogli debelo vise zaraditi da sus e posvetili drugoj tematiki.

Zakasnio si sa kretanjem u te vode, dobronamjeran savjet - odustani, jer gubiš vrijeme, pogotovo flash igrice, da malo bolje pratiš vidio bi da su najavili gašenje podrške za flash. Ako te zanimaju igrice pokušaj naučiti raditi mobilne igrice, ako i za to nije kasno, ako ne onda barem unity, flash više nema smisla.

Vidio sam nesto da se pise o tome. Znaci web browseri vise nece imati flash? Pa sto ce se desiti sa svim tim igricama i svim tim flash stranicama koje psotoje?

To se sigurno neće dogoditi. :slight_smile:
Ali, nisam ni ja skužio što je Bugi htio reći; tko gasi podršku za flash?

Koliko sam ja shvatio gasi se samo podrska za flash reklame, dok ce igre raditi normalno.
Za postavljaca teme: po meni je wordpress najbolje rjesenje za flash igre. Naravno da postoje wp teme prilagodjene bas za to, sa jos nekim pluginovima. Samo ih ti nisi uspio naci.
Zaradu ne otkrivam,a bogami niti kljucne rijeci koje “prolaze” . Za te podatke ces se morat sam pomucit.

Ali nam mozes napisati kako si dosao do te neotkrivene zarade? Znaci oliko si dnevno sati radi u pocetku i koliko radis sada i sto si sve radio. tak da covjek zna da nije to, kupis site, postavis igrice i lova samo sjeda.

Da bi dosao tu gdje sam sada trebale su mi tri godine. Ucio sam po forumima, a najvise na vlastitim greskama. Ali jednom kad udjes u stos i kad shvatis sto je dobra kljucna rijec, dobar broj pretraga sa slabom konkurencijom, treba ti nekoliko mjeseci da od nule dodjes u top 10.

Da, to je normalno, nekad tgreba i vise. Ali dali si tih 10 mjeseci svakodnevno radio po cijeli dan?

I sto si radio vecinom?
Dodavao igrice? manualno? Pisao opise za igrice ili si outsourcao?
Te dali si po cijele dane trazio backlinkove i tako…
Dali si radio PBN, znam da mnogi webmasteri s igricama imaju neku losiju verziju PBN za igrice. Pa me zanima dali imas pravu verziju 100% google undetectable ili uopce nemas. (pitam jer mislim da google se ne muci bas oko PBNa sto se tice igrica, mozda se i varam…)

Znam da je treba to sve i nauciti, drugim riejcima ako covjek nezna, najbolje da niti ne pocne to radit. A ako zna kako funkcioniraju trazilice i sto sve treba napraviti za njih…

Nisam radio cijeli dan niti svaki dan. Nemam PBN,imam 10tak svojih stranica i to mi je dovoljno. Dodavao sam igrice,naravno rucno, linkao stranice,sam pisao opise. Sto je prava verzija google undetectable i cemu sluzi,prvi put cujem za to ?

Jel tih 10tak stranica medjusobno linkano na bilo koji nacin? Ako je onda je to neka vrsta PBN-a.

Jesam, naravno da sam linkao

da li radis hr stranice ili na svjetskoj razini?

Na pocetku sam radio stranice za nase trziste,ali tu nema para,jer je trziate premalo. Sad radim iskljucivo na engleskom jeziku.

Momci, zašto ne pitate Mrgooda nešto što ne znamo :blush:
nešto što nije već barem nekoliko puta odgovarao? :slight_smile: