SCNet d.d.,može recenzija

Nova firma na tržištu,stranica napravljena prije koji tjedan,može neka mišljenja!

www.scnet-hrvatska.com

Hvala unaprijed i lijep pozdrav!

Tražio sam po HGK i Sudskom registru ali nisam našao podatke o SCNet Hrvatska.

Može neki link gdje se vidi registracija?

BTW, vidim da postoji i
http://scnethrvatska.com/

K’o blizanke :slight_smile:

U izgradnji je predmreža korisnika i marketing za isto,dobivanje OIB-a i službeno otvaranje firme se očekuje idući tjedan u Zagrebu,vrlo dobro ste uradili pretraživanje,svaka čast!
Nema podataka još online jer nismo službeno dobili OIB firme,biti će sve gotovo idući tjedan,kada bude sve riješeno svakako ću postaviti ovdje sve podatke da nebi bilo rečeno da se prodaje magla,zasada me samo zanimalo mišljenje o izgledu i funkcionalnosti stranice.

Hvala

Ja ću pričekati da se firma registrira.

Za početak:

  1. Logo je mutan, ne vidi se pročitati što piše na njemu, na većoj verziji se vidi, ali je mutno.
  2. Tekst na izborniku je nedovoljno uočljiv zbog efekta ispod i boje koja je po meni prejaka
  3. Koristite previše različitih fontova
  4. Među kojima je i times new roman?

Stranica mi se generalno niti malo ne sviđa, ali sam naveo par stvari koje mogu ublažiti prvi dojam.

Je li ovo nešto iz Frlanovo laboratorija? :slight_smile:

Što se samog izgleda sitea tiče, ništa posebno, nije ružno ali djeluje jeftino.

Što se sadržaja tiče iskreno sumnjam i istinitost raznih navoda. Neki su čak i toliko smiješno netočni da moram pitat za obrazloženje, možda sam nešto krivo shvatio.

Navod gore na stranici:
Besplatna reklama na našem sajtu koji je jako posjećen na dnevnom nivou

Navod dolje na stranici:
Broj posjeta
Danas26
Jučer33

Tjedan301
Mjesec550
Ukupno1926

TRNAC-ok pričekajte,hvala svakako!
JUNIOR-puno hvala na kritikama i prijedlozima
BBSANTIC-navod "Besplatna reklama na našem sajtu koji je jako posjećen na dnevnom nivou"se odnosi na
http://www.scnethrvatska.com
originalnu stranicu firme koja djeluje u 7 europskih država i širi se dalje,stranica za koju sam tražio recenziju je stranica SCNet Hrvatska suosnivača i osobne je prirode,mi očekujemo registraciju idući tjedan,sve je poptuno legalno,nemojte firmu uspoređivati sa “Frlanovim laboratorijem” jer se to zbilja shvaća kao uvreda a poslovanje niti malo nije slično!
-dovoljno govori podatak od preko 93.000 registriranih korisnika u 2 susjedne države i preko 17.000 firmi partnera SCNet-a,stoga nije u redu da iako neznate o čemu se radi ovo stavljate u kontekst sa Frlanom koji se obogatio sa glupostima za neuku masu!

Hvala svima i lijep pozdrav

‘mašinerija’ u pozadini super ( j1.6),
nimo slajder dugmad nije dovoljno vidljiva,
također zamjerka na previše fontova -nepotrebno,
horizontalni (fusion menu)- font također neodgovarajući,
logo zamućen, bolje izbaciti sitna slova pa ostaviti sami logo nego ovako,
SHOPPING CENTER NETWORK HRVATSKA- ko da je uglavljeno s pola snage, a desno ima prostora,
Sve u svemu djeluje mi ‘nenabrušeno’ :slight_smile:
favicon -promašen (nit se vidi niti ne)

Hvala mikibm!
…u narednim danima ćemo pokušati ispraviti sve ili barem neke od grešaka!

Ne razumijem kakva je ovo slika
http://www.scnet-hrvatska.com/images/slide/banner1.png
, ne štedite na kvaliteti jer ste stavili png, smanjili ste kvalitetu tako da uništava komplet dojam, znači opet štedite na nečemu.
Što nije bolje da stavite .jpeg 100% kvaliteta i uštedjeli ste na veličini barem 3 puta i još ste dobili na čistini slike?

Bugi radili smo sa onime s čime smo raspolagali,od firme smo dobili sve slike i po odredbama firme nismo smjeli ništa mijenjati niti dodavati svoje slike i ostalo,SCNet ima pravilnik i odredbe kojih smo se morali držati,mislim da za jednu stranicu informativno-marketinškog karaktera nisu toliko bitni formati slika,bitno je da se vidi i da je informacija dostupna!
Ok što smo dobili savjet ranije za fontove i ostalo,tu je već bitan prvi dojam na početnoj stranici a kvalitetu slike (ako nije premutna) običan korisnik golim okom neprimjećuje!

Jomla tako da necu ulaziti i to recenzirati

ono sto me zanima je, sto to vi nudite? kakav posao? kakvo povecanje posjeta? preko cega? kakav samostani posao? prodavanje ali cega? magle mozda?

p.s. ovdje ste objasnili ali ja jos uvjek neznam sto to
http://webmajstori.net/forum/showthread.php?p=234389#post234389

SCNet World je firma,SCNet d.d. Hrvatska je sestrinska firma!
Bavimo se registracijom besplatnih članova i onih koji žele raditi za SCNet i zarađivati što ovdje neću objašnjavati!
Dakle,trenutno preko 93.000 članova SCNet-a Hrvatske i Srbije kupuje kod partner firmi SCNet-a kojih ima preko 17.000,po povlaštenim cijenama (popustima) te se i na te popuste obračunava 1% povrata novca od ukupne svote koju potrošite kod partner firmi,taj novac vam SCNet vraća na vaš SCNet račun (u SCNet backoffice-u imate opcije povlačenja novca na vaš bankovni račun)!
Ako kupite TV kod partner firme za 5.000kn firma recimo daje 15% popusta jer je partner firma SCNet-a a vi ste registrirani član SCNet-a,te još dobijete povrat od 1% (u ovom slučaju 50kn) na vaš račun!
Mislim da sam malo pobliže objasnio no ima tu još dosta toga,neželim praviti bespotrebnu reklamu i dobiti ban ili tome slično.
Samo molim da se zna da je to ozbiljna multinacionalna kompanija,nema prodavanja magle i nemojte ovo uspoređivati s Frlanom i njemu sličnima jer je to zbilja uvreda,loša reklama te posao i SCNet zbilja nemaju nikakvih dodirnih točaka sa Frlanovim laboratorijem gluposti i kontrolom neuke mase!
SCNet je registriran kao kompanija u 7 zemalja te će se u RH registrirati kao d.d. idući tjedan stoga uopće ovdje nemožemo govoriti o nekakvoj magli i tome slično!
Povećanje posjeta i poslovanja se odnosi na to da svaka firma partner SCNet-a ima besplatne reklame na oficijalnim stranicama i šansu da preko 93.000 članova kupuje baš kod njih pošto tamo dobivaju popuste i povrat novca,to zapravo i nije samo šansa nego provjeren biznis u 7 zemalja članica!
Hvala i lijep pozdrav

Meni se svo ovo svodi na masovni e-mail marketing koji je ilegalan al dobro necu vise off topic

Sve najbolje u poslovanju

Ok Pixy,hvala svakako!
Ovo nema veze sa masovnim mail marketingom,ljudi kada se uključe nemaju nikakvih obaveza osim ako nežele jeftinu kupovinu i povrat novca pa kupuju ionako stvari koje i mjesečno kupuju samo što to sada obave kod partner firmi i to je to!
Ova osobna stranica služi svrsi obavijesti i kontakta za više informacija i to je to.

Lijep pozdrav

jmo tako reci grupnja kupovina upakirano u drugi paketic sa drugim nazivom :wink:

fale vam ikone u footeru…
Lijepe boje,
probajte malo moderniju navigaciju složit, vizualno je outdated

[quote=“SCNet”]navod "Besplatna reklama na našem sajtu koji je jako posjećen na dnevnom nivou"se odnosi na
http://www.scnethrvatska.com
[/quote]Pitao bih zašto to onda nije tako navedeno, ali imam bolje pitanje: zašto je ta druga stranica onda jako loše posjećena prema Alexi, dok je na Google adplanneru uopće nema :slight_smile:

[quote=“SCNet”]SCNet World je firma,SCNet d.d. Hrvatska je sestrinska firma![/quote]Ako još nije registrirana, onda još nije firma, a spreman sam napisat “ja sam idiot” na forumu tisuću puta i ispričati se za usporedbu s Frlanom ako SCNet d.d. stvarno bude uskoro registrirana u Hrvatskoj kao dioničko društvo.

BBSANTIC svakako ću vam se javiti čim dobijemo potrebnu registraciju tj. papirologiju sa OIB-om,neće biti potrebno objaviti “ja sam idiot” jer nitko nezna sve točno dok nebude oku vidljivo i dokazano stoga će i sama isprika kao takva biti dovoljna s vaše strane!

Lijep pozdrav

[quote=“SCNet”]BBSANTIC svakako ću vam se javiti čim dobijemo potrebnu registraciju tj. papirologiju sa OIB-om,neće biti potrebno objaviti “ja sam idiot” jer nitko nezna sve točno dok nebude oku vidljivo i dokazano stoga će i sama isprika kao takva biti dovoljna s vaše strane!

Lijep pozdrav[/quote]

…jedan sam od suosnivača SCNet d.d. Hrvatska i u posjedu sam dionica,neće biti problem predstaviti dokaze čim dobijemo OIB!

Lijep pozdrav


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja