Seldiba sa stare na novu domenu bez gubitaka?

Dakle trebao bi wordpress blog preseliti sa aaa.com domene na bbb.com domenu. Kako je to najlakše napraviti te što trebam napraviti a da ne izgubim na pozicijama kod tražilica. Jednom davno sam to radio i u*rao sam cijeli ranking na googleu. :confused:

Trebas 301 redirect u ht.accessu

Znam da kad redirectas url na istoj domeni da se s 301 redirect to radi. Ali ovo sto ti zelis napraviti je IMO nemoguce. Onak govorim iz skromnog iskustva nisam istrazio, pa ako netko stvarno znade da se moze site prebaciti na drugu domenu i zadrzati ranking nek to ovdje kaze.

Ja sam 99.99999999% siguran da je to nemoguce izvesti.

Može li mi netko reći kako bi izgledao 301 redirect koji bi koristio u .htaccess za Wordpress sajt a stara domena je http://www.stara.com a nova je http://www.nova.com

Našao sam kodova po internetu, ali neki imaju www. na staroj domeni neki nemaju, neki samo na novoj, pa me to buni. Znači kod me stara i nova domene imaju www.

Nemoguce je to izvesti bez gubitka rankinga,to ne mogu ni najveci seo maheri. Jer ti se link juice ravnomjerno rasporedjuje izmedju stare i nove domene. Jedino da promijenis sve backlinkove sa stare na novu domenu.

Ma ni nije mi toliko više do gubitka rankinga koliko mi je samo bitno da google ne mislim da vršim crnu magiju i da me penalizira zbog krivo odrađene selidbe, SEO-a se nije puno obavilo na staroj domeni pa mi niti nije žao. Ako netko zna kod za htaccess bio bih zahvalan, i ne znam gdje ga staviti u novi ili stari htaccess fajl?

Ovo sam našao i vjerujem da radi
Redirect 301 / http://newsite.com/

se stavi u .htaccess na vrh. Bilo kakvu www ili non-www domenu prije imali samo umjesto http://newsite.com/ navedete novu domenu. Ako ona treba biti sa www onda je http://www.newsite.com/

Prijavio sam u Google Search (webmaster) Console i stavio change of address, dobio svagdje kvačice, i sad se lakše diše.

Probaj ovo pa javi :smiley: ja uskoro isto planiram jedan sajt http://stackoverflow.com/questions/1945568/htaccess-redirect-all-pages-to-new-domain

Da puno ne pametujem evo pročitaj ovu studiju slučaja bit će ti lakše…
http://www.forbes.com/sites/johnrampton/2015/06/24/it-is-possible-to-change-your-domain-without-losing-your-seo-juice-heres-how/#2715e4857a0b4e5770b22473