Sendemail.php i Iskon

Nedavno sam napravio website za prijatelja. Nista strasno najobicniji mali website za njegovu tvrtku.

Testirao sam stranice na kojekakvim free serverima i sve je normalno radilo a meni nikad nije ni padalo na pamet da njegov web hosting provider ne podrzava PHP. Nekako mi je to bilo pod “normalno”.

I tako kad je sve bilo gotovo ja uploadam sve preko FTP i sve radi ali eto ti vraga mail skripta ne radi. Probao sam sve gluposti, mislio da u necemu grijesim dok mi nije sinulo da mozda njegov web hosting provider ne podrzava PHP.

Ispostavilo se da je web hosting Iskon. Prijatelj za kojeg radim mi nezna reci koji paket ima (netko je to uradio za njega) ali pretpostavljam da ima osnovni jer vidim da u njemu nema podrske za PHP:

http://www.iskon.hr/za_tvrtke/male_i_srednje_tvrtke/hosting_usluge/najam_web_prostora/vise/megaweb_50

E sad moje pitanje je dali mogu kako to da “ispravim” tojest dali se moze to nekako elegantno rijesiti? Nekako da preusmjerim makar tu sendemail.php skriptu da se moze izvrsavat negdje drugdje? Jelbi to bilo izvedivo i dali je to velik zahvat? Kontakt forma koristi ajax validation koji sito upucuje na tu sendemail.php skriptu…

Ima kakvih ideja?

Unaprijed se zahvaljujem na bilo kakvim savjetima.

Pozdrav!

http://www.google.hr/search?hl=hr&q=send+mail+with+cgi&btnG=Traži&aq=f&aqi=&aql=&oq=

Slično kao gore, samo “send mail perl”.

Problem u tome je što taj paket ne podržava perl, a koliko sada vidim ne podržava ni korisničke cgi skripte, tako da smo fulali i ja i ti. Ne preostajemu ništa drugo nego mijenjati hosting.

Ah znaci problem…

Ja sam dosao na ideju (mozda naivnu) da jednostavno preusmjerim php da se izvrsava angdje drugdje ali nekako nejde.

Umjesto :

sam probao uploadat skriptu na eki webhost koji podrzava php:

ali nejde :guz:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja