[quote=“posluzitelj”]Majstore, nemoj se ljutiti…ponavljam…linkas sa anchorom “SEO optimizacija” na url koji nigdje ne spominje rijec “optimizacija”.
Google nije budala pa ne povezuje tvoj web sa keywordom “optimizacija”" jer na svom webu nisi nigdje spomenuo tu rijec i tu pusis na SERPU
Da nisi toliko ponosan koliko jesi, postavio bi u headere, text i tagove na fotkama rijec “optimizacija” i za nekoliko dana bio puno bolje pozicioniran za taj keyword u kombinaciji sa “SEO”.
Pa ponavljam…nebih ja tebi dozvolio optimiziranje icega.
Takodjer, Gambo me zaskocio svojim komentarom.
Veli da nije koristio tvoje usluge pa nemoze komentirati kvalitetu tvoje ponude. Smijesno :)[/quote]
Sine ne znam samo sta je tvoj problem, niti me zanima, radim svoj posao jako uspesno, imam puno uspesnih sajtova i klijenata i ne zanima me misljenje ljudi poput tebe niti cu vise gledati i citati tvoje komentare. Mene tvoj rad ne zanima, a vidim da je tebi moj itekako interesantan, iako naravno to predstavljas u negativnom kontextu, da znas koje sve sajtove drzim i radim ne bi tako pricao, ali iskreno zabole me da se ja nekome dokazujem, odavno sam prosao tu fazu.
Ti radi kako mislis da treba, ja radim kako radim i itekako znam sta radim i zadovoljan sam, i to je to.
Bye bye.