Serverlab SSD Hosting - info

Pozdrav svima. Osvanuli smo na CroPc.Net portalu http://www.cropc.net/it-vijesti/internet/4801-intervju-serverlab-tko-su-i-sto-planiraju :smiley:

Od ostalih informacija naveli bismo specifikacije servera na kojima se nalazi nas hosting:
CentOS 7 + cPanel (apache 2.4, php 5.5, mysql 5.6)
Intel® Xeon® E5
64 GB DDR3 ECC RAM
HW RAID Perc H710 Performance
SSD, IOPS 98K read/90K write
Garantirani 300Mbit/s bandwith, ali ide i vise

DSN serveri su na dvije medjusobno neovisne lokacije geografski odvojene od hosting servera.

Testirati mozete:
http://www.serverlab.hr/200MB.file
ping www.serverlab.hr

Sto se tice VPS servera i Dedija, usluga je full managed. cPanel nije potreban tako da mozete tu ustedjeti, mi sve dizemo i odrzavamo u komandnoj liniji prema vasim zeljama i potrebama (web server, mail server, baza podataka, ftp, dns itd.) A mozemo vam podici i free panel ako zelite. Ovime dobijate rjesenje gdje vi jedino brinete o kodu svojih web stranica i podacima u bazi, a ostalo sve je na nama :smiley:

Sto se tice servera, vecina shared hostinga u HR je kod Hetznera, a njihovi I7 serveri i prvi entry level xeoni koje vecina HR hostera koristi su na 200Mbit/s bandwithu. Dobro je za znati :smiley:

Cjenovno smo u donjem rangu ponude u HR, a specificni smo po full managed usluzi servera sa ili bez panela. Ukoliko pogledate cijene odrzavanja jednog File servera, Web servera ili mail servera kod tvrtki u hr koje se bave odrzavanjem racunala, servera i mreza, cijene samog odrzavanja servera krecu se od 500kn do 1500 pa cak i 2000kn mjesecno. Sto ce reci da smo poprilicno jeftini u nasoj ponudi :smiley:

Do sada je ostvareno par suradnji s korisnicima foruma :smiley: