Shared hosting promocije i kodovi i jos par pitanja o shared hostingu

Ima li ko kakvih promo kodova od shared hostinga, naravno sto jeftiniji i sto bolji hosting. ja zasad imam shared hosting kod hostgatora za 8 adult sajtova, shared hosting kod hawkhosta nekih 6-7 sajtova adult sajtova, jos jedan shared hosting kod howkhosta za 2 adult sajta. Imam 2 hostinga kod fatcow za nekih 15ak sajtova sa adsensom. I nema problema ni na jednom hostingu (mozda poneki manji problem) koji se lako rijesio. sad mi treba neki jeftin hosting ko sto je bio fatcow bar prvu godinu 15 dolara za opet adsens sajtove. mnogi se zale na fatcow al meni su ok, malo mozda sporiji al kod mene na sajtovima su uglanom tekstovi i nemam nekih problema. e zanima me jel pametno ovo radit uzimat jos shared hostinga ili da se na vps prebacujem. i ne znam dokle da idem sa sajtovima na shared hostingu do kojeg broja sajtova i koliko dnevnih pregleda u pitanju su sve wordpress sajtovi bez nekih puno dodataka uglavnom tekstovi pokoja slika ili ako su adult sajtovi u pitanju onda embedovani video klipovi.

http://www.webhostface.com/ njih koristim i predobri su, serveri su im u NL.

$2.07/Month AKCIJA
$6.90 Regular Price

Ahhh, mislim da ako placas u prosjeku 20$ hosting da uzmes VPS. A buduci vidim da koristis wordpress onda ti je VPS najbolja opcija. Jer se server dade jako lijepo pdoesiti za wordpress.

VPS je bolji od Shared hostinga jer kod VPSa uvijek imas na raspolaganju memoriju. Mozes si podesiti ako ima kakvih problema, vidis direkt greske na serveru i mozes ih ukloniti.

Mozes instalirati dodatke koji ti trebaju i maknuti one koji ti ne trebaju a samo trose memoriju ili CPU.

Ja sam koristio i hsotgator i godaddy,oboje su sranje, odnosno daju tocno onos to daju, cheap hosting za strancie koje su jednostavne ili nemaju nikakvu posjecenost.

1 Like

Meni se bilo nakupilo mnoštvo domena i poluaktivnih stranica pa sam tražio neki hosting koji ima neograničeni broj add-on domena, i uzeo sam onaj Hostinger, imaju hrvatsku inačicu na hostinger.hr, uglavnom Premium hosting na 3 godine dobiješ za 40€ (za sve tri godine ukupno, ali ako imaš kod, inače je oko 80€)…

Evo ja ga imam kakvih 5 mjeseci i nikakvih problema do sada nisam imao, a koristim ga u čist solidnom kapacitetu…

Inače, imaju fenomenalno korisničko sučenje, najbolje koje sam ikad vidio, i još jedna stvar ako nekome zatreba nude solidan besplatan hosting za kojeg se ne moraš iznova registrirat nego iz korisničkog sučelja ih uzmeš koliko ti srce želi…

Trenutni kod je: sale40

anja dao sam ti ponudu na pvt