Shenzen Tvornice Mi Nude Proizvode

Imam jedan affiliate site, nije nesto, nisma se bas posvetio previse, nema neke pretjerane prodaje, ali me konstantno neki likovi iz Shenzena kontaktirjau i nude mi svoje proizvode pa ako koji malo jaci affiliater znade sto to pobogu nude i jel se moze sto zaraditi.

Koliko sam ja skuzio oni mi nude da ja direkt od njih narucujem, ali site je amazon affiliate, da bi koristio to sto oni nude trebao bi se presaltat u dropshiping sto je IMO puuuuuno posla, jel tak?

P.S. ako tko posluje direkt s likovima iz Kine, kako to funkcionira jel narucujete 1 po 1 proizvod ili imate skladiste? Pod 1 po 1 mislim da se naruci direkt na adresu kupca.

nisam u toj niši, samo da te napomenem da sa kinezima JAKO oprezno

dakle može se desiti da par puta prođe sve kako treba, čim ti krene posao, veće količine oni uzmu pare i ispale, ti ga nađi u nekoj kineskoj kurojebini :smiley:

pitaj ih imaju li kakve naloge na nekim sajtovima, imaju li kakve reference, čim oni traže mušterije a ne mušterije njih znači da im slabo posao ide :smiley:

Moras uzet u obzir da su kod nas zakoni da svaki proizvod mora imati svoju deklaraciju. Isto tako adresirani proizvod na kupca kad tad ce stati na carini i budu zvali tvoga kupca, a on to ne ocekuje… Dropshiping je kod nas zezutna stvar, mislim na proizvode koji nesto vrijede. Artikli po dolar, sumnjam da se to dira, al opet tu nema ni neke zarade…