Shopify - kako napraviti affilate program

Pozdrav,

trenutno radim affilate na način da partnerima dodjelim discount code i onda sve zabilježene prodaje preko određenog code-a bilježim kao prodaje od toga partnera. Na taj način dobro simuliram affilate program, osim što nisam u mogućnosti partneru dati neki online/live prikaz njegovih prodaja …nego ga moram osobno o tome obavijestiti … što je malo glupo jer se to temelji na povjerenju, a partner nije nužno osoba koja ima povjerenje u mene.

Zanima me ako bi shopify imao neku mogućnost da se omogući dashborad gdje bi partner direktno na shopify platformi mogao vidjeti stanje prodaja po discount codovima koje mu dodjelim da vidi.

Ili shopify ima neku drugu foru za affilate? Ili toga nema?

U ovakvu svrhu bi bio cool i alat tipa: “shortScreenCaptureShare” … tipa da alat kratko snimi video onoga što je na monitoru i da to automatski šalje na email sa kime dijelimo taj screen… čime druga strana ima verifikaciju što je trebala vidjeti na našem monitoru, a video bi se daleko teže krivotovrio neko da se radi samo o slici. Nebi se iznenadio da već postoji nešto tog tipa? :slight_smile: :slight_smile:

Hvala.

Možeš s ovim napraviti:

Nije besplatno al ima kompletnu integraciju sa Shopify.

1 Like