Shoppster affiliate iskustva?

Pitanje je u naslovu

Koliko sam video njihov aff program je dostupan samo za firme na zalost… Cini mi se da imaju ok uslove, malo je samo bzv sto imas samo proviziju na “svoje” kupce, sto nemas nista od ljudi koje posaljes na sajt a koji se nisu registrovali preko tebe.

Koliko sam ja skontala da za shoppster.rs vazi affiliate i za fizicka lica,ili gresim???

Treba da se registrujes na dognet, a da bi se tamo registrovao, potrebno je da imas firmu posto trazi maticni broj firme i ime firme, tako da ne znam da li bi proslo kao fizicko lice. Ako postoji neki nacin ti podeli.

Pogledaj video Nedima Šabića o shoppster affiliate, koliko sam skontala jasno čovek kaže da možeš biti fizičko lice, e sad podatke koje ti traže, napiši fizičko lice u tim poljima za firmu, ja sam tako napravila, videćemo da li če mi odobriti kampanju… ja sam se prijavila preko seo škole, onda je zarada 2% ,inače je 1% dok ne skupiš 100 prodaja valjda…

Ajde bas javi da li su te odobrili. Ja imam nekih skoro 2 miliona mesecnog traffica, pa moze da se proba.

Svaka čast, naravno javljam

1 Like

@Jeronimo034 Mene su odobrili isto veče kad je Nedim držao lajv. Tamo gde traže podatke firme, jednostavno kliknite u to polje i udarite razmak i ostavite prazno. Ja imam isto dosta domaćeg trafika ali sam odustao od cele priče.

@Cedo_Dognet često primaju nove saradnike kao što su sada primili Shoppster ali često i gase saradnje. Ne želim da se cimam oko nečega što sutra mogu ugasiti affiliate za Shoppster i nemaš ničega.

Dakle, nije nemoguce prijaviti se kao fizicko lice, samo u tom slucaju, kao i svaki drugi oblik zarade, potrebno je prijaviti poreznoj.

Sa druge strane, posto je dosta tih upita oko racuna i firme/obrta, ako mislite radit ozbiljno iliti zaradjivati iznose koji su 1000€+, u cemu je caka da se ne plati porez? :slight_smile:

@pablo Mene zanima na osnovu cega si dosao do zakljucka da tek tako palimo/gasimo programe?

Da, to je slučaj kod shoppstera, da dobijaš proviziju za novog korisnika i prvu kupovinu (10€ fiksno, bez obzira na iznos narudžbe), a kasnije 1% odnosno 2% za istog kupca kad se vrati.

Velika većina drugih web trgovina nema taj uslov, npr: Sinsay, Samsung, Eyerim, Reserved, Cropp, Heta1892, gume.com.hr itd.

Ono što Dognet ne daje kao opciju je da ti preporučiš nekoga(publishera) i onda da se njemu/njoj isplaćuje provizija + dio za tebe koji si poslao tog korisnika. Tu opciju nemamo jer sve je transparentno u kampanjama i njihovim uslovima, onoliko koliko piše u sistemu ili na našem webu je iznos koji web trgovina plaća, te time ne ostavlja prostor za dodavanje svojih affiliate-a te dobijati zaradu od njihovih prodaja. :slight_smile:

Nismo se razumeli, mislio sam na affiliate kao amazon, gde dobijas proviziju ako osoba koju si ti poslao na sajt kupi nesto. I ovom slucaju, ja preporucim nesto sa shopstera, osoba je vec registrovana i dobije neko proviziju a ja ga poslao. Trziste je jako malo za ovakav vid rekao bih.

1 Like

Zato i kažem da je to samo za Shoppster od svih ostalih 1000+ programa u CEE regiji :slight_smile:

I mene su takodje odobrili,

1 Like