Sigurnost Adsense-a zbog forum usera?

Čisto ovako pitanje, koliko vas ima postavljen adsense na forumima. Imam osječaj da zbog mnogo eto takvih kakvih osoba adsense bi mogao biti ugrožen ako pišu gluposti po webu, ili ostave torrent download link, ili nešto eksplicitno dok npr spavaš pa se ne moderira na vrijeme itd.

Pa jel vi imate Adsense na forumima zbog gore navedenog? i drugo pitanje, jeste li laki na ban okidaču naspram debilnih usera?

S obzirom koliko ljudi danas koriste forum, nemam brige. Imam dovoljno opcija da ograničim to što postavljaju tako da se automatski to briše ili zabrani objavu nečega što krši AdS pravilnik. Ja mislim da mi 30% baze sigurno zauzimaju riječi, linkovi koji su označeni kao zabranjeni i nemoguće ih je postaviti na stranicu.

Nisam lak na “okidaču” jer od takvih najviše i zaradim. Ignorišem ih, i pokušavam im zabraniti da to što hoće ne mogu uraditi.

AdS nigdje nije siguran, gdje god dopuštaš korisnicima da ostave komentar, doduše za nešto veće stranice, to i ne važi, niko i ne gleda to.

Imam adsense već par godina na jednom aktivnom forumu i eto do sad nisam imao problema sa navedenim, ima na forumu puno moderatora pa reagiraju na vrijeme ako netko postavi nešto zabranjeno, a i mislim da adsense ne bi banao odmah ako netko postavi torrent dok spavaš, pretpostavljam da toleriraju takve stvari dok admin/mod ne reagira :slight_smile:

A ja za sada držim adsense samo na člancima, a komentari su u biti “embeed” sa foruma, što znači da su u iframe-u pod člankom pa spideri ne indexiraju komentare pa samim time da nešto glupo napišu nebi trebao bit problem jer eto ne nalaze se u biti na stranici di je i adsense.

Ali nekako mi je žao ne iskoristit forum od 4900 topic-a i 100000 postova za adsense zaradu :smiley: