Sitemap i Google Search Console

Zato jer u nekim slučajevima i na nekim hosting providerima nije stavljeno na automatiku. Uvijek treba provjeriti.

Tu se slažem.

Nemojte koristiti takve hosting providere. Ima sasvim dovoljno onih koji svoj posao obavljaju dobro :slight_smile:

Di smo stali? Zašto mi je Google deindeksirao neke stranice na siteu?

Ne znam. Trebao bih vidjeti koje su to točno stranice i pogledati kako to sve izgleda u GSC. Nisam vidovit.

1 Like

moji linkovi su O.K pravilni po SEO. Znači URL LINK JE imesajta/kategorija/naslov_članka samo dajem primer šta kod mene google ne indeksira

Jbg za 12 godina sa mojim sajtom kojeg imam ( i 15-ak godina koliko “visim” na internetu) valjda sam to naučio kakav je pravilan link za SEO :joy:

Da to sam više puta primetio u GSC da nekae zdrave normalno ispisane linkove jednostavno ne indeksira.Čak se zna desiti da napiše da ga nije indeksirao a u google pretrazi taj link stoji O.K.

1 Like

Ja vec duze vrijeme imam taj problem sa indeksiranjem. Imam preko 4700 stranica,a indeksirano nesto preko 700. U jednom momentu,vjerujem nakon nekog Google updejta, imao sam indeksirano oko 1700, i dan po dan,opet je spustio na oko 700.
Vjerujem da mi Google vidi sadrzaj kao dupli sadrzaj,iako sustinski to nije…
Sajt je vezan za auta,i clanci idu npr.: Bmw x5 2020 godiste, Bmw x5 2021 godiste…

Ako ti se naslov razlikuje samo u jednoj brojci a članak je sličan jedan drugom to je za Google duplicate content.

1 Like

Možda nije vezano uz temu direktno. Da li ste več prebacili na novu GA4 ? Ja sam vezao staru i novu analitiku prije par mjeseci. U petak mi je automatski prebacilo na novu. Sad bi trebao preselit sve podatke na GA4. Koji ste sistem vi koristili i koji je najjednostavniji?