Zato jer u nekim slučajevima i na nekim hosting providerima nije stavljeno na automatiku. Uvijek treba provjeriti.
Tu se slažem.
Nemojte koristiti takve hosting providere. Ima sasvim dovoljno onih koji svoj posao obavljaju dobro
Di smo stali? Zašto mi je Google deindeksirao neke stranice na siteu?
Ne znam. Trebao bih vidjeti koje su to točno stranice i pogledati kako to sve izgleda u GSC. Nisam vidovit.
moji linkovi su O.K pravilni po SEO. Znači URL LINK JE imesajta/kategorija/naslov_članka samo dajem primer šta kod mene google ne indeksira
Jbg za 12 godina sa mojim sajtom kojeg imam ( i 15-ak godina koliko “visim” na internetu) valjda sam to naučio kakav je pravilan link za SEO
Da to sam više puta primetio u GSC da nekae zdrave normalno ispisane linkove jednostavno ne indeksira.Čak se zna desiti da napiše da ga nije indeksirao a u google pretrazi taj link stoji O.K.
Ja vec duze vrijeme imam taj problem sa indeksiranjem. Imam preko 4700 stranica,a indeksirano nesto preko 700. U jednom momentu,vjerujem nakon nekog Google updejta, imao sam indeksirano oko 1700, i dan po dan,opet je spustio na oko 700.
Vjerujem da mi Google vidi sadrzaj kao dupli sadrzaj,iako sustinski to nije…
Sajt je vezan za auta,i clanci idu npr.: Bmw x5 2020 godiste, Bmw x5 2021 godiste…
Ako ti se naslov razlikuje samo u jednoj brojci a članak je sličan jedan drugom to je za Google duplicate content.
Možda nije vezano uz temu direktno. Da li ste več prebacili na novu GA4 ? Ja sam vezao staru i novu analitiku prije par mjeseci. U petak mi je automatski prebacilo na novu. Sad bi trebao preselit sve podatke na GA4. Koji ste sistem vi koristili i koji je najjednostavniji?