Skrill [Pitanja]

Odlucio sam da otvorim karticu za placanje preko interneta i da to bude Skrill.
Registrovao sam se na njihov sajt, uneo sam podatke i to je proslo kako treba.
Zatrazio sam da mi posalju Skrill Prepaid karticu, pise mi da moram da uplatim 10 eura, i sada imam opciju Manual Bank Transfer.

Ono sto me zanima:

  1. Kako da im uplatim tih 10 eura za karticu? Da li mogu samo da odem u banku i izrvrsim uplatu , ili mi je potreban nekakav racun?
  2. Zeleo bih da imam Skrill racun i Skril karticu sa kojom mogu da podizem novac, ne zelim da povezujem Skril karticu sa racunom u nekoj drugoj banci. Da li je to moguce?
  3. Da li mogu da povezem Paypal nalog sa Skril nalogom, pa da uplate koje dobijem na Paypal prebacim na Skrill racun i zatim podizem na bankomatu pomocu Skrill kartice?

:slight_smile:

  1. Za prvo pitanje nisam siguran kako da uplatis tih 10 evra, ali neko ko ima Skirll racun moze da ti uplati tih 10 evra,
  2. Skrill katica nema veze sa nasim bankama, a pare podizes samo sa kartice, i banka ciji bankomat koristis, konvertuje devize u domacu valutu. (neke imaju los kurs, a neke jos losiji)
  3. Ne

Za pretpostavit je da ćeš primati neke uplate na taj račun, pa kad ti sjedne 10€ imaš za karticu.

Skrill kartica je povezana accountom online, nikakve banke nisu potrebne. DIžeš normalno na bankomatu, iako kako je već gore napomenuto - tečaj nije najbolji i bankomati uzimaju standardnu proviziju.

Nije moguće.

Nadovezao bih se na @mrcina

  1. Jednostavno povezes neku karticu gdje imas para na skrill i napravis uplatu (upload) novaca … tih 10€.
  2. Skrill nudi iskljucivo DEBIT Mastercard … a paypal ne podrzava uplata novaca na mastercard, iz tog razloga nije moguce primati novac na skrill kartice … dok je naravno moguce povezati skrill karticu na paypal pa trositi i kupovati online.

Zahvaljujem se na odgovorima. :smile:

Sto se tice ovog prvog dela, ja trenutno nemam nikakvu karticu na kojoj imam para i ne bih da je otvaram samo da bih uplatio na Skrill.
Da li mogu da izvrsim direktno uplatu u nekoj banci na racun?

Vrlo jasno, ne … :slight_smile:
Jedina opcija je da nekome das 10€ (tko ima skrill) pa da ti posalje na tvoj account.

Ok, hvala sto si mi razjasnio ovo. :smiley:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey