Skripta za automastko dodavanje mini igara

Znam da se ovo trazi vec hiljaditi put, ali zelim da pokrenem svoj sajt sa mini igrama…to bi mi vise bio sporedni sajt i ne zelim mnogo vremena da posvecujem dodavanju sadrzaja.

Koju mi skriptu preporucujete? Pretpostavljam da postoji skripta koja sama dodaje igre, a da pritom mogu da stavim svoje Google oglase i da donekle modifikujem izgled na primer…

Znaci meni je samo potrebno nesto gde cu moci da stavim jedan svoj baner, par google oglasa i da izmenim malo dizajn. Naravno bilo bi pozeljno da se igre same dodaju, a ako ne, onda bi mi znacilo da mi neko kaze odakle mi je najbolje da ih uzimam.

Tenks in advans :slight_smile:

Možda griješim ali prvi put čujem da postoji skripta za automatsko dodavanje igara
A što se tiše online igra to ti je srenj… nemoj gubit vrime na to u svakom slučaju ima toga previše

pa dobro, ali ja imam gejmerski portal, a pritom imam i ideju kako bih dobro izreklamirao takav sajt.

Pretpostavljao sam da postoji neka skripta kao ona koja uzima snimke sa YouTube-a na primer…

to da naravno da ima

samo vidiš kada uzimaš ljihov kod uvjek bude neka reklama ispod igre kao i reklama u samoj igri tako da više se njima isplati nego tebi probaj avarcade

I ja imam plan pokrenuti neki sajtić sa igricama i definitivno nikakvo automatsko dodavanje igrica ne dolazi u obzir jer ima odličnih igrica ali i totalnog smeća.

Da bi ti sajt bio dobar moraš ipak odvojiti vrijeme i probrati samo bolje igrice i pri tome ih razvrstati u kategorije (svoje) i ono što je možda najbitnije, napisati rečenicu dvije o samoj igrici.

i najvažnije od svega da svaki dan na stranici bude neka nova igrica a ne jednom mjesečno