Skripta za: "How to get any woman naked"

Nedavno sam radio jednom naručitelju skriptu koja upravo daje odgovor na pitanje u naslovu teme. Tj. skripta jeste taj odgovor, jer služi za manipuliranje ženskim rodom i navlačenje da pošalju svoje erotik slike.

Mogu samo reći da je koncept navlakuše vrlo kreativno zamišljen. Istovremeno i prilično jednostavna ideja, mada koliko sam skužio unutra su uključene varijante NLP metoda koje se odabiru prema vrsti žrtve.

E sad, koliko sam ja kriv što sam uopće radio takvu skriptu…(ako dalje neću imati nikakve veze s njom) ?

Bitno je napomenuti da je skripta napravljena tako da bude univerzalan alat…tj. ona je mrtvo slovo, a korisnik ju oblikuje i može je pretvoriti u alat za prijevaru.

Ajmo redom.
->Korisnik oblikuje pomoću ugrađenog CMS-a nekakav sadržaj
->Generira link
->Podesi opcije za taj link, poput datuma kad ističe, u kojim državama će link raditi…itd
->Pošalje nekom link
->Ta osoba kad posjeti taj link, vidi generirani sadržaj koji je stvorio sam korisnik. U tom generiranom sadržaju su elementi prijevare, i ne postoje u sourcu skripte.
->Korisnik koji je generirao link, ima uvid u sve akcije koje su se desile putem tog linka, pa tako i za uploadan sadržaj

Druga stvar, skripta prilično dobro radi :smile: , ima li tko ideju kako se to može prodati u svijetu a da sve bude safety.
Jel opće može biti takav alat ilegalan. Prema tome bi i wordpress mogao biti ilegalan jer omogućuje da se s njim naprave razne “loše” stranice. ??

Baš kako si rekao i wordpress može postati ilegalan ako ga se koristi na “loš” način. Ukoliko tvoja skripta ne nudi direktno opciju za ono što si naveo tada ne vidim razlog zašto bi to bilo išta loše. Krajnji korisnik ustvari radi onaj “loš” dio.

Neće wordperss biti ilegalan ako se koristi kao alat za izradu nečega što je ilegalno.

Tako bi i kliješta bila ilegalna jer se koriste za rezanje žica pri izradi autobombe.

Ilegalna je radnja (djelo), a ne alat.

1 Like

-1-

Pošto je ovo druga tema sa sličnim lajtmotivom, stekao sam dojam da si ti razvio pomalo nezdrav interes za navlačenje djevojaka po internetu na stvari protivne njihovoj volji ili bez njihovog znanja. Predlažem da pokušaš skinuti koju curu s njenim pristankom. Ili da to preporučiš ovom “naručitelju”. Kažu da je to bolje, a sasvim sigurno je i puno legalnije.

-2-

Takav “alat” sasvim sigurno nije ilegalan - postoji roba koja je kao takva “ilegalna”, ali u našem zakonodavstvu ne postoje ilegalni programi. Međutim, izrađujući ovakav program kakav si opisao tom svom “naručitelju”, ti si sasvim sigurno počinio kazneno djelo po članku 270. Kaznenog zakona, jer si drugome izradio računalni program kojim se može počiniti kazneno djela iz nekog od čl. 264. ili 267. s ciljem da ovaj i počini ta kaznena djela (da ti je to bio cilj razvidno je iz ove teme, a osim toga, on će sigurno pohrliti krivicu svaliti na tebe isto kao što ti pokušavaš glumiti gljivu da sebe prikažeš nevinim). Ako je program upotrebljen, onda je također ovdje od nekoga počinjeno i KD iz članka 146. KZ-a.

A već smo vidjeli da policija hapsi zbog takvih stvari - neki je frajer dilao program za prisluškivanje bežičnog mrežog prometa u kompletu s odgovarajućom mrežnom karticom i uputama kako da se “hakira” na Njuškalu, pa su ga posjetili. Iako niti program, niti kartica, niti upute, same za sebe nisu ilegalne, poanta je u namjeri (koju utvrđuje sudac u svakom pojedinačnom slučaju zasebno, a ne optuženi koji se pravi gljiva).

-3-

Dok možemo raspravljati o svemu, sasvim ti sigurno nećemo ovdje davati ideje kako da program za počinjenje kaznenih djela prodaješ s ciljem da omogućih ljudima počinjenje istih, ali da istovremeno na plauzibilan način možeš poricati taj cilj.

1 Like

A gle, moj jedini lajtmotiv je lova, jer kad se čovjek utapa, hvata se za svakakve grančice. Ja sam osobno uglibio u velik projekt koji jako jako želim izfinancirati.

To što sam radio da ugrabim koju kintu je malo posebniji site builder (niti sam odmah znao za njegovu zlu moć)…a što sam sad otvoreno napisao kako se taj site builder može negativno iskoristiti, tako sam mogao napisati i kako se wordpress može negativno koristiti, pa on time neće postati alat koji ima zlu “namjeru”, nego su same upute onda zla namjera. (Ali primjeti da ovdje nema uputa, samo jako ugrubo ideja da shvatite o čem govorim)

Uglavnom, osobno ga nisam zloupotrebljavao i duboko sam uvjeren da je jedino zloupotreba ilegalno djelo…jer u samom site builderu ne može biti zla namjera.

A da me kopkaju mušice kako bi se to sve dalo dobro prodati, kopkaju me. Ljudi smo, preispitujemo i važemo situacije nebi li donjeli konačnu odluku. Ne znači da ako o ovome razmišljam na glas, da sam odmah spreman prekršiti neke moralne vrijednosti.
Eto, i tvoje oštro razmišljanje mi puno znači…samo ono što mi važe na drugu stranu je činjenica da ni žene koje nasjedaju na ovakav mamac nisu moralno najčišće, dok istovremeno sam mamac može biti, ALI i ne mora biti prijevara…

Uglavnom, nebudem se time bavio prvenstveno jer nemam muda :smile: