Skripta za sportsko klađenje

Poz ekipo…Trazim skriptu za klađenje…

Želim napraviti stranicu da bi registrirani korisnici mogli se kladiti i zaradtiti virtualne bodove…

npr…ja objavim neke utakmice na sajt…i korisnici mogu staviti 1 X ili 2 znaci ak pogodi dobi bodove ako promaši izgubi bodove…ak me kužite…spreman sam i platiti…

Naravno da kužimo o čemu govoriš.

Mislim da to nemaš gdje naći na netu besplatno, jedino platit nekome da napravi potpuno novu skriptu koju ćeš trebat dosta platiti.

A ideja mi se sviđa, možda bi još bilo bolje da se pravim novcem kladi, znači kad ti neko da u kešu 50 kn ti njemu na račun staviš 50kn. A kada bi se to dovoljno razvilo onda se može napraviti da se printaju kodovi koji će se prodavati na kioscima kao bonovi za mobitele. :smiley:

Sretno ti s time ako realiziraš! :stuck_out_tongue:

Prekomplicirano, moraš kreirati ponudu, unašati rezultate.
Kad bi uspio imati cijeli sustav automatiziran do kraja, jedino što bi trebao učiniti je jednom dnevno kliknuti mišem:).

Ja sam vise razmisljao…ovako da tko ce imati najvise bodove na kraju mjeseca dobio bi neku nagradu…

Pogledajte ovaj
http://www.tipovi1x2.net/

Sad će te reći da zelim napraviti kopiju tog sajta…ja imam neku bolju ideju…

Ja sam prije koju godinu napisao relativno jednostavno skriptu koja omogućuje klađenje neovisno o tipovima. Znaći tipove sam kreiraš.
Mislio sam to staviti u open source ali trebalo bi dokumentaciju napisati a i na kraju potreban je rewrite. Admin sučelje je u Flexu, mislim da bi trebalo ga staviti u HTML.
Front end sam napravio u Flexu, AJAX, čak i Fejsbuk verziju.
Sam enigne je jednostavan i možda bi ga bilo šteta prebaciti u PHP a sastoji se od oko koji 90 kratkih stored procedura.

No samo skirpta nije problem, problem je u administraciji i napravio sam automatski unos sa dviju različith kladionica i opet nastao problem. Treba rezultate riješiti. Njih je malo teže automatizirati jer kreiraš sam svoju ponudu.
Čak kad bi i uspio imati rezultate, recimo 2:1, sustav mora taj 2:1 pretvoriti u dali je bilo više od dva gola itd…

I kao šlag na tortu dolazi statistika. Kladionice ne daju neke napredne statistike vlastitog klađenja što je razumiljivo jer od toga korisnik može samo bolje igrati, ali korisnik očekuje statistitu i to malo kvalitetniju.

Tako uglavnom, ako se u to upustiš, to ti je “part time job”.
A niti jedna skripta na koju naiđeš neće biti napravljena baš kako ti treba, trebati ćeš i tu uložiti vremena.

Upustiti se u tako nešto je stvarno posao koji uzima vremena. Ovaj gore link što si stavio to su tipser ili kako se to zove portali, mislim da za to imaš joomla ekstenzija ako te to zanima.
I za neke jednostavnije oblike klađenja imaš joomla ekstenzije pa potraži na joomlinim stranicama.

Ja sam razmišljao sve to u Joomli…Gledao sam te componente al nema nista…Imam ideju takvu kaj bi mogao dobre pare zarađivati…to je tek pola kaj sam napisao tu na forum…

Za Joomlu je postojala komponenta za to što ti tražiš … Ali ima vec 4 godine kako je nisam koristio tako da sam zaboravio kako se zvala … znam da su je Švabe napravili i da je bila na njemackom, al to je lako prevest… pitat cu prijatelja s kojim sam radio u to vrijeme, možda se on sjeti imena … pa ti javim

E Hvala…

Ima novih komponenta potraži pod betting, samo što koliko sam vidio možeš se kladiti samo na pobjednika i ništa više, a to baš i nije interesantno.

Gledao sam vec…al nije to to…morat ću platiti…KOlko bi me koštala takva componenta za joomlu?.. šta mislite? :confused:

Minimun 100$. Ispod sto dolara možeš dobiti samo fušeraj:)
No možda u ovom tvoje slučaju i to može biti opcija jer nemaš namjeru imati na desetke ali i stotine tisuća posjetitelja, ako imaš onda sve što je ispod 100$ ne vjerujem da možeš tako nešto dobiti.

Stime računaj da za te novce niti ćeš dobiti ikakvu customizaciju niti ikakav support.

No kvalitetne skripte sa godišnjim support i po licencama za domene (sad dali ćeš se toga držati) su u rasponu od 200$ do 1000$.
Do kojih 2000$ možeš dobiti i neki oblik vlasništvo nad kodom ali ne takvo da bi drugu stranu spriječio u daljnjem razvoju i prodaji.

Uglavnom ima dosta kvalitetnih Joomla komponenta koje i nisu tako skupe kad se uzme u obzir da njihova komercijalna konkurencija dođe i više desetaka tisuća eura. Održavanje i modifikacija tih zatvorenih riješenja nije apsolutno ništa jeftinija a i samim korištenjem tog zatvorenog koda konkurencija koja koristi open source vam visi nad vratom a ima besplatan razvoj core proizvoda (kao i kod open source frameworka, i joomla je framework), ja se iskreno pitam tko normalan bi se odlučio za closed source tehnologije pri izradi www software.
Malo offtopic:)

Ima za joomlu neloša komponenta, joomlaleague.

[quote=""]npr…ja objavim neke utakmice na sajt…i korisnici mogu staviti 1 X ili 2 znaci ak pogodi dobi bodove ako promaši izgubi bodove…ak me kužite…spreman sam i platiti…
[/quote]
Možeš objaviti utakmice, staviti vrijeme do kada se mogu postavljati tipovi, korisnici mogu staviti 1 X ili 2, ima opcija i za razliku pogodaka, sam određuješ koliko bodova za koji tip, automatski generira poredak, dostupni moduli…

Međutim, ako su u pitanju stvarno dobre pare, ne bi se trebao dvoumiti, plati custom skriptu.

Primjer koji sam prvi našao: Košarka

Delete

E to …gledam prek moba i ne izgleda mi loše…kad se vratim na laptop ću isprobati…

Pogledao sam…i ovo je tako komplicirano kaj bolje komplicirano nemoze biti…

Ovako,da ne otvaram novu temu… Imam slicno pitanje… htio bi napraviti nesto slicnu sajtu
http://www.tipovi.rs/
. Interesuje me postoji li skripta koja bi automatski postavila ponudu neke kladionice (da ne bi neko lazirao kvote npr kvota na 1-1 3,lik postavi 5 ) ? Igrac bi trebao da postavi ulog takodje… Na kraju da skripta racuna tipere sa najvecim profitom.
I kako ide provjera tipova,kako se oznacavaju tacni a kako promaseni ishodi? Postoji li za to neka skripta,da automatski prati rezultate ili mora sve rucno?

Imam ja prijatelja koji je radio vec jednom tu skriput, dodaj ga na msn: v4n_p3rs13@hotmail.com

Trenutaćno krećem sa prelaskom na open source svoje betting script.
Do nekog 15.9 plan je sav kod i sve primjere imati online & running te nekakvu dokumentaciju.
Pa krenuti sa refaktoring, za 2.0 verziju.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja