Slanje novca sa PayPal-a na virtuelni racun

Interesuje me da li ima neki provereni servis koji podrzava PayPal? Treba mi da imaju Visa karticu, i da novac sa Paypal-a saljem na taj racun, a da kasnije mogu da podizem novac na bankomatu sa tom visa karticom.
Valjda me razumete :slight_smile:

Ako ti odgovara i Mastercard…

1 Like

Nesto sam procitao da ukiradju valjda MasterCard pa zbog toga bih Visu da se ne mlatim 100 puta ukoliko PayPal to i uradi.

Znam da u Europi ukidaju AmericanExpress, a to za MasterCard nisam cuo. TransferWise je ogroman, veci i od Payoneera i svih ostalih sličnih servisa, tako da sumnjam da oni to ne bi predvidili.

Juce sam bas otvorio racun na TransferWise pa cu da probam. Ako neko ima jos neku proverenu alternativu neka pise.

Revolut ima visu i mastercard. Ima i virtualna kartica koju možeš dodati u paypal, plaćati preko neta, ako si u HR (ili nekoj google pay dozvoljenoj državi) i imaš mob sa NFCom možeš ju dodati u google pay i plaćati mobitelom. S besplatnim revolutom ide podizanje na bankomatu do 1700kn mjesečno, nakon toga je 2% provizija.

1 Like

Ovo je interesantno. Meni treba za dropshipping na eBay-u. Jer bi veliki problem bio kad bih novac sa Paypal-a non stop povlacio na racun pa kupovao na Amazonu i ostali sajtovima. Tako da zbog toga trazim resenje kako da vrtim online pare a da ih ne svlacim u zemlju.

To bi ti trebao neko iskusniji odgovoriti.
Čisto s moje strane, nebi trebao biti problem, za to ti ni ne treba onda fizička kartica. Napraviš revolut, napraviš virtualnu karticu i dodaš par $, potvrdiš paypal i možeš isplaćivati. U aplikaciji imaš podatke kartice koje koristiš za plaćanje. Kad plaćaš preko neke stranice koja traži 3d secure (ili kak se već zove) ne dobiješ token da upišeš nego ti aplikacija izbaci obavijest netko pokušava platiti s tom karticom i da potvrdiš ako ti plaćaš.
Kaj se tiče državnih zakona, to ne znam, ali te kod registracije traži neki dokument i čitao sam da znaju tražiti ljude dokaz o izvoru novca.
EDIT: I da, kad dodaš karticu na paypal, sjeti se poslati ticket da ti isplate za tu karticu stave u valutu koju imaš na paypalu, tak da ti sjeda u toj valuti na revolut, da ne rade konverziju bezveze s obzirom da revolut prihvaća sve valute i ima bolji tečaj od paypala.

1 Like

Jesi li proverio da li možeš dobiti karticu, ako si iz SER? TransferWise ne daje kartice za BiH, a mislim ni Revolut. Drugim rečima samo ovi iz EU mogu.

Nisam jos uvek, nesto drugo radih i zaboravi.

Upravo sam probao sa transferwise-om i dzaba prebacih tamo 5$. Nema kartice za Srbiju…
Dajte neku drugu opciju.
Revolut cu sutra da probam, ali bi bilo dobro ako ima jos koja opcija.

Pozdrav svima.
Vidim da je tema zapostavljena, a aktuelna je kao i uvek.
Problemi za nas balkance i drzave koje nisu u EU.

Imam PayPal nalog spojen sa raiffeisen bankom. Ljudi to je jedina banka koja jos uvek podrzava PayPal u BIH ali i oni stezu obruc jer malo malo pa zovu i traze pokrica…

Ima li ko kakav savet. Treba mi nesto sto sam naslov teme kaze.
Povezivanje virtuelnog racuna sa PayPal-om. Probao sam samo payoneer jos sam u tom procesu.
Treba mi nesto sto 100% provereno radi. Nebitne su mi provizije, bitno mi je samo da me niko ne smara iz banke, da mogu da vrsim transakcije bez problema.
Dajte neki predlog :sweat_smile:

Svet je otisao u wc onoga dana kada je drzavu ,banku pa i sam paypal poceo da zadire u totalnu privatnost odakle MUJI 100 $$ , a milioni i milijarde prolaze BREZ pitanja,

1 Like

netačno

da bi primio novac na paypal nalog ili povukao na karticu moraš imati povezanu VISA karticu … najbolje je da bude VISA debit … ako na nalogu imaš SAMO mastercard karticu ne možeš ni primiti novac ni povući na karticu … ako imaš i VISA i mastercard možeš povući na obje … dakle bez VISA kartice na nalogu, samo sa mastercard karticom ne možeš ništa raditi osim plaćanja/slanja novca … nije tačno da SAMO raiffeisen radi sa paypalom

VISA debit kartice sparkasse, bbi, pbs, nova banka, mf banka bez problema rade sa paypalom … jedina banka koja ima problema sa SVIM karticama i paypalom je intesa banka … a imaju problema zato što nisu ispunjavali obaveze … druge banke zovu jer ih poreska pritišće

dakle ukratko, banke u bih nemaju nikakav problem sa paypalom, izuzev jedne

Obisao sam skoro sve dostupne banke u BIH.

Samo reifasen radi. Do prosle god je radila intesa, do maja cini mi se.

PayPal mogu imati i samo sa balansom plaćati ako sam u SRB. Ako je istekla kartica i nije u funkciji, a u BIH ne bih mogao ni to.
Razliciti su zakoni i pravila.

Ako si u HR, a ocito da jesi, onda ne lupetaj za BIH kad ne znas.

pa druze ja imam Visa karticu u PBS i radi mi bez problema i uplata i isplata i slanje vec dugi niz…

Je l da, nisam bio u toj banci

Izgleda da imaju jednu ekspozituru i to samo Sarajevu.

obišao si ti šipak glupane

ja sam u bih, kako ja koristim i visa i mastercard kartice sparkasse banke bez problema?

bolje prestani ti lupetat, čuj banke u bih ne rade sa paypalom lol … hiljade bh građana svaki dan povlače novac sa paypala ti nešto pametuješ ovdje

što se tiče pbsa

https://www.pbs.ba/mreza-poslovnica/

ima ih u mostaru, zenici, visokom, goraždu … čuj samo jednu poslovnicu i to u sarajevu hahaha očigledno nisi dobar u pronalaženju informacija

nazoveš direktno call centar svake banke i pitaš ih da li rade sa paypalom i koje kartice njihove banke rade sa paypalom i dobiješ informaciju iz prve ruke … a ne da cimaš tete na šalterima koje su juče naučile štampač koristiti …

1 Like

Tata ti glupan konjino.

Ne znam kako ti koristiš zaista.
ja nisam mogao otvoriti račun kao fizičko lice u toj banci. Možda bi i moglo da se poveže sa PayPalom, ali moraš na konto nečega da izvadiš taj račun. Nebitno.
Tačnije, bio sam u NLB (ne daju, PayPal im je na crnoj listi, grubo rečeno), Intesa (kod njih sam imao, dok nisu prekinuli saradnju sa PayPalom), UniCredit (ne moze da se izvadi racun, ako nisi zaposlen, a nemaju VISA card svakako), sparkasse ista priča kao i srebrenik banka ista priča manje više.
U medjuvremenu sam otvorio u raiffeisen i zavrsio posao.

A decace bez te tete salteruse ne mozes da izvadis racun, moras u banku naposletku otici. Pa sto ne bih seo na bajs i obisao krug.

Ovu pbs probam kad posetim Sarajevo.

Hvala za dobro!