Slanje novca sa PayPal-a na virtuelni racun

Interesuje me da li ima neki provereni servis koji podrzava PayPal? Treba mi da imaju Visa karticu, i da novac sa Paypal-a saljem na taj racun, a da kasnije mogu da podizem novac na bankomatu sa tom visa karticom.
Valjda me razumete :slight_smile:

Ako ti odgovara i Mastercard…

1 Like

Nesto sam procitao da ukiradju valjda MasterCard pa zbog toga bih Visu da se ne mlatim 100 puta ukoliko PayPal to i uradi.

Znam da u Europi ukidaju AmericanExpress, a to za MasterCard nisam cuo. TransferWise je ogroman, veci i od Payoneera i svih ostalih sličnih servisa, tako da sumnjam da oni to ne bi predvidili.

Juce sam bas otvorio racun na TransferWise pa cu da probam. Ako neko ima jos neku proverenu alternativu neka pise.

Revolut ima visu i mastercard. Ima i virtualna kartica koju možeš dodati u paypal, plaćati preko neta, ako si u HR (ili nekoj google pay dozvoljenoj državi) i imaš mob sa NFCom možeš ju dodati u google pay i plaćati mobitelom. S besplatnim revolutom ide podizanje na bankomatu do 1700kn mjesečno, nakon toga je 2% provizija.

1 Like

Ovo je interesantno. Meni treba za dropshipping na eBay-u. Jer bi veliki problem bio kad bih novac sa Paypal-a non stop povlacio na racun pa kupovao na Amazonu i ostali sajtovima. Tako da zbog toga trazim resenje kako da vrtim online pare a da ih ne svlacim u zemlju.

To bi ti trebao neko iskusniji odgovoriti.
Čisto s moje strane, nebi trebao biti problem, za to ti ni ne treba onda fizička kartica. Napraviš revolut, napraviš virtualnu karticu i dodaš par $, potvrdiš paypal i možeš isplaćivati. U aplikaciji imaš podatke kartice koje koristiš za plaćanje. Kad plaćaš preko neke stranice koja traži 3d secure (ili kak se već zove) ne dobiješ token da upišeš nego ti aplikacija izbaci obavijest netko pokušava platiti s tom karticom i da potvrdiš ako ti plaćaš.
Kaj se tiče državnih zakona, to ne znam, ali te kod registracije traži neki dokument i čitao sam da znaju tražiti ljude dokaz o izvoru novca.
EDIT: I da, kad dodaš karticu na paypal, sjeti se poslati ticket da ti isplate za tu karticu stave u valutu koju imaš na paypalu, tak da ti sjeda u toj valuti na revolut, da ne rade konverziju bezveze s obzirom da revolut prihvaća sve valute i ima bolji tečaj od paypala.

1 Like

Jesi li proverio da li možeš dobiti karticu, ako si iz SER? TransferWise ne daje kartice za BiH, a mislim ni Revolut. Drugim rečima samo ovi iz EU mogu.

Nisam jos uvek, nesto drugo radih i zaboravi.

Upravo sam probao sa transferwise-om i dzaba prebacih tamo 5$. Nema kartice za Srbiju…
Dajte neku drugu opciju.
Revolut cu sutra da probam, ali bi bilo dobro ako ima jos koja opcija.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey