Smart TV da ili ne

Pozdrav
Zanima me vase misljenje,da li je smart tv dodatno bacaje para ili ne?

Naravno da je :slight_smile: Ja sam u 3 godine promjenio jedno 3-4 TV-a i mogu ti reci da je to zaista bacanje para. Sa smart TV-om se igras prvih nekoliko dana kad kupis tv. … instaliras aplikacije, gledas, testiras. … a onda nakon par dana to padne u zaborav i nikad vise ne koristis. Smart TV je cca skuplji 150-200 eura od ovog “obicnog”. Moj zadnji TV je LG LED 127 … bez tih smart pizdarija i uopce mi ne fali.

Slazem se sa in4hr da je smart tv bacanje para. Ja imam Samsung Smart, 3D, Wifi. Kad sam ga kupio odma sam kupio i bezicnu tastaturu i mis i kao što in4hr kaže, igrao se par dana i to je to. Ne pamtim kad sam zadnji put nešto uključio od tih opcija.

Meni odlicno dodje kad mi se gleda youtube, zavalim se u krevet i surfam :smiley:

A i tu i tamo pogledam 3d film, a isto tako dodje korisno ako zelim pokatazivat nekome fotke sa godišnjeg pa ga spojim preko wifi-a i ljudima pokazujem preko velikog tv-a. Znaci ovisi o tebi.

I ne znam jeste li ikada vidili ovakav daljinski, ali to mi je vjerovatno najdraža inovacija i jako olakšava korištenje tv-a https://www.youtube.com/watch?v=z7zVTn95L-Y

Tako da krevet, smart tv, taj daljinski i youtube su odlična kombinacija :smiley:

yep za youtube je odlican.

I za pornografiju na TV-U :smile:

Hvala svima na odgovoru :smile: