Smještaj.in

Trebaš jeftin sajt za apartmane?
Dopusti nama da ti napravimo odličan i posjećen sajt te ga uz to još i vodimo za tebe! A sve to za kikiriki godišnje :slight_smile:
http://smjestaj.in/

Naruči i uživaj
Neznaš što je to hosting i domena? Znaš samo što je lijep dizajn? To je dovoljno! Na tebi je da odabereš jedan od 3 paketa i 6 predložaka, popuniš formular za narudžbu i ostalo je naša briga! Ti dobivaš gotovu web stranicu!

Samostalnost
Imaš novi apartman? Promjenio si neke podatke? Nema problema, kroz naš jednostavni sustav promjeni sve podatke koji su vidljivi na sajtu u „dva“ klika! Unos i izmjena sadržaja web stranice nikad nije bilo jednostavnije!

Više jezika
Tvoji posjetitelji pričaju engleski? Njemački? Došli su s Obale Bjelokosti? Ma nema brige! Odaberi koje ćeš sve jezike imati na svojoj web stranici i mi ćemo ih ubaciti bez dodatnog troška! Hasta La Vista, Baby!

SEO optimizacija
Želiš biti dobro pozicioniran na Google-u? Želiš biti istaknutiji od konkurencije? SEO optimizacija je upravo to! Mi ćemo ti uz predložak napraviti i SEO optimizaciju besplatno.

Korisnička podrška 24/7
Nešto je zapelo s tvojim sajtom? Uslikao si nove slike i želiš ih promijeniti? Nema problema, samo nam javi i unutar 48 sati mi ćemo napraviti izmjene za tebe.

Praćenje posjeta
Želiš znati gdje je popularan tvoj sajt? Gdje ga najviše posjećuju? Koliko je posjeta bilo ovaj mjesec? Na koji pojam na Google-u te najviše posjećuju? Nema problema, zatraži nas statistiku i odmah ti je šaljemo.

Komentari, kritike, pohvale i novi korisnici su dobro došli :wink:

P.S. Bacite oko i na Affiliate Smještaj.in :wink:

Ja bih samo dao primjedbu na odabir fonta. Naime odabrani font ne podržava izgleda naše dijakritičke znakove pa se dešava da su neka slova manja, boldana, ili što već. Upada u oći
evo jedan SS: Screenshot by Lightshot

Ostalo mi se dopada. Sretno jer sam vidio već par komada koji su vam ozbiljna konkurencija.

-Nigdje ne nađoh podatke o firmi, a to prvo gledam kod servisa gdje se nešto plaća, bar meni ulijeva malo više sigurnosti.
-Font i ČŠĐŽĆ znakovi ne idu skupa.
-Vidim da je SEO naglašen, optimizacija je višak u tekstu, zar ne?
-Ako ne mislite raditi branding onda je ime domene promašeno.
Monetizacija, vjerujem da će biti dosta truda potrebno da bi se sakupimo veći broj korisnika Vašeg servisa, zbog navika vlasnika smještaja…