Dakle ovo sam vidio već par puta i ne znam do čega je.
Database connection failed na softaculusu kod wordpress instalacije koja je ručno dodana.
Svi podaci za bazu su točni.
Trebam klonirati u folder i ne bi ručno, pa me zanima do čega može biti?
Vidim jedino da baza i user imaju preko 7 znakova ako je to išta bitno.
Te drugo da li je sigurno preimenovati baze/usere kroz cpanel sučelje?
Zasto uopce koristis softaculous? Ima neki poseban razlog?
Zato što mi je u ovom trenutku jednostavnije.
Mogu i 100 drugih načina, no pitanje je do softaculusa, jer imam za prebaciti 4 instalacije.
jedna je bitna.
Mogu ručno zamjeniti putanju u permalinks, kopirati sadržaj, no ne želim ručno mijenjati sve što ostane…
Pa zato pitanje o softaculusu jer to sam vidio više puta i djeluje kao bug u određenim uvjetima.
Eto sad znaš
Znači trebaš prebaciti wordpress na drugi hosting?
Problem je bio znak u passwordu koji je valjda radio problem.
Riješeno i migrirano ručno. Super što sam morao odgovarati zašto to radim
Rekao bih hvala na pomoći ali eto.
Pa zanimalo me ako radis migraciju stranice zasto to radis sa softaculous kad je rucno 5 puta jednostavnije i greske su svedene na mimimum. Eto zato sam pitao zasto…
cesto polje mysql server
zna da pravi problem … sta tu upisujes? ako upisujes ime servera - probaj upisati localhost … ako upisujes localhost - probaj upisati ime servera
Ma izvlačio iz folder van, i onda par starih nekih stavaka sam morao po nekim folderima izmijenjati.
A kako te stavke nisu bile toliko bitne, jednostavnije mi je bilo kliknuti clone/stage ili koja god opcija paše.
Na kraju sam ručno sve naravno. Samo eto putanje koje su bile na par mjesta absolutne jer su morale raditi i na testu, sam morao ručno.
No riješeno.
Softaculus je bio problem sa znakovima u passwordu, stavio sam samo slova i brojeve, te par minusa i slično.
Tipa { i navodnici mislim da su radili problem. Jer napravio sam resave postojećeg passworda i bio je isti problem.
Promijenio sam i naziv baze na kraći isto problem.
Pa sam password skroz ispravio i uredu je.
Soft. ima valjda neke svoje regule.
1 Like