Special offeri na stranim sitovima

Vidim po raznim stranim forumima hrpa nekih specijalnih ponuda, special offerm poglavito na warrior forumu.

Kako to funkcionira, koliko se isplati kupcima tih ponuda tj kako to konvertirat u neku zaradu i drugo koliko se isplati prodavacima i koje ponude najbolje prolaze?

To je SEM/SEO e-whoring zapravo, kak da se izrazim - treba imat zeludac krast te jadne (glupe?) n00bove.

Znaci - ideja je samo naklapat i naklapat i po mogucnosti dobit fake profile da ti tripaju kako si spica i bas tvoj softvare/metoda/ebook radi i bla bla.

Uzimam ponekad stvari do $20 na isprobavanje - shit kvaliteta kompletno.
Nizu cijenu investicije (a propalu) opravdam boljim insightom u stvari.

Imao sam zapravo: 2 dobre kupnje za sicu, 4-5 nikakvih/losih i par review paketa, a isto su kitoncic.

Tako da NE LAJKAM! lol

Ok ako koga zanima ja sam imao iskustva sa Social Exposure System. Dakle jedaon od WSO koji se prodaje na forumu. Početna cijena je 100 dolara ali na nekim forumima imaju kuponi pa mu cijena bude 50$ a sad sam vidio da ima i za 37$. Taj system radi tako što na odabrane stranice šalje lajkove, twitter followere, youtube preglede i website hits.
Prvo sam pričao sa frajerom koji ga promoviše i kad sam ga pitao logično pitanje “pa kako taj softwere generiše taj saobraćaj” on mi govori da je magija u pitanju.
Tek kad sam pričao sa tipom koji je to napravio vidio sam da nije vrijedno kupovanja jer dnevno nemože poštenih 500 lajkova da navuče na jednu stranicu, a ja sam bez tog softwera to mogu bez problema. :slight_smile:

Dakle kao što reče čovjek ewhoring u punom smislu a tek kad se poskidaju ti WSO za džabe vidite šta oni u stvari prodaju. Vidio sam negdje WSO kako kupovati proizvode iz kine i prepordavati ih za profit od 1700 posto. Dakle ta stvar više ne pali, i ta “krava je izmužena”. Koga interesuje mogu opet pogledati taj wso i poslati preko pm.

Tako I meni to izgleda, hrpa nekih informacija sve neke muljaze, sve kao nesto prodaju i maju odredjeni broj paketa ufff. Ono sto “ne kuzim” je sto kada upises internet marketing forum dobijes warrior forum na drugom mjestu. Samim time ggl sam sebi uskace u usta, teski scam/spam je na vrhu i sam internet marketing u mnogim pogledima i je sve vise neki spam ili placanje linkova, ma dobro necu ulazit u to sada. Nego ako vam se da neka netko posalje neki WSO na pvt.

Baš sam išao čitati malo to… meni skroz strano. Je*ote, težak je to život.

Imao sam iskustva i sa još nekim “sjajnim metodama zarade”. A neke od njih koriste i metodu “outsourcing” :slight_smile: . Dakle platiš nekom drugom iz Pakistana, Indije da odradi posao za vas koji vi keširate za više love.
To i sami možete skontati a ne da uzimate te WSO offere.

Mene je uvijek fasciniralo kako netko tko je dovoljno pametan da napravi web stranicu moze biti dovoljno naivan da kupi to.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja