Sponzori za MODNU industriju

Postovanje
Radim sajt za Modnu industriju. Imam par svojih foto modela i sve potrebno za fotografiju.
Za sada imam par malih sponzora.
S obzirom da je ovaj “biznis” jako skup, zanimaju me veci sponzori .
Lokacija sajta je Svicarska.

Ako neko zna neku vecu firmu koja sponzorira i ulaze u ovaj posao, molio bih da napise. Mislim na firme iz UK i USA.

Pozdrav

Posto kazes da je taj biznis jako skup odmah predji na BESPLATAN biznis koji donosi ogromnu lovu na WEB CAM SEX sajtove sa tim svojim modelima…jer oduvek sam se pitao koja je razlika setati polugola po pistama pred ocima raznoraznih likova iz modne industrije ili od kuce lezati u krevetu polugola i zaraditi 200 300 dolara na dan da te niko ne zajebava :stuck_out_tongue:

5 Likes

bgm bane imas pravo :slight_smile: a posto si u tom biznisu, kako sad zaradjujes od kojih poslova posto si u Svicarsku i imas modele i sve potrebno za fotografiju?

Sta si mislio da saljes te modele ili da slikas za neke brendove garderobu sta li?

Foto i video za brendove, promocija.
Kao sto sam vec rekao, imam nekoliko manjih firmi koji vec sponzoriraju. Trebaju mi veci.

Bio sam jasan, ako ne znate nista o ovoj temi , nemojte komentirati. Ne trebaju mi pametovanja, nego konkretni odgovori.
Mozda ovdje ima osoba koje se vec bave ovim poslom.

Pa bane ti je dao konkretan odgovor, ja pitam iz razloga sto imam agenciju cisto informativno sta se to u Svici trazi te nemos da nadjes tamo, ali kontam sad da si ti zapravo odje i da ti je lokacija sajta tamo. Pa da bi dosao do jakih sponzora moras imat i jaku pricu, zapravo da oni vide sta ti radis i koliko dobro tj. sta im mozes ponudit da bi imali koristi od toga. Tako da niko odje nece dati tu kombinaciju vec ti odje mogu ljudi ponuduti marketing usluge da na neki nacin mozda dodjes do nekog sponzora. Ono sa kim bih ti ja preporucio saradnju sa ABC models, oni imaju jake kontakte pa sa njima da vidis.

eto @Sceko, skonto si

“ABC models” je konkretan odgovor i to trazim, a ne neka objasnjenja
-ABC models - njih konkretno znam.,

Imao sam kontakt s par kanadskim i americkih brendova koji su sponzorirali, ali tad mi to nije trebalo, vizitke sam bacio

The Top Female Modeling Agencies in New York

To je jedan od prvih linkova što google ponudi na “best known modeling agencies”.

dakle, nisam agencija za modeling u klasicnom smislu - modeli mi sluze samo da nose odjecu nekog brenda i tako ih prezentiraju, napravimo recenziju , odradimo marketing itd…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey