Sportski rezultati na stranici

Imam nekoliko pitanja, od kojih možda neka budu glupa :wink:

Jel postoji neka besplatna skripta koja sama daje realtime sportske rezultate? Nešto kao Flashscore.com.
Našao sam neke besplatne widgete (valjda se to tako zove), ali bih radije bez reklame koja vodi na originalnu stranicu.

Ja želim imati stranicu koja je nešto kao flashscore.com, s tim da ovaj dio gdje su real time rezultati ne vodi na neku originalnu stranicu.

Jel postoji neka besplatna tema koja je baš predviđena za to što ja hoću?

Kad odaberem neku temu, treba mi samo hosting i domena da to pokrenem? Ne znam prčkat po temi i uređivat je i to niti ne želim sada učiti. Želim samo skinut temu, napisat svoj tekst, spojit domenu i pustit online. Jel to tako ide? :smile:

Hvala unaprijed

Znači ti bi htio skinut template za sportske rezultate, gdje je već sve napravljeno, sve lige i sportovi postavljeni… i još da sve to bude integrirano na način kao da ti sam upisuješ rezultate, bez ikakve reference ili creditsa stranici koja to zaista radi…

Naravno da tako nešto ne postoji… imaš na izbor widgete, koje možeš integrirat u temu… i oni budu podosta diskretni tipa rezultati.com.hr …tek klikom na tekmu se otvara pop up koji pokazuje drugu domenu… sve u svemu, poprilično diskretno…

Što se tiče feeda rezultata samo tebi, imaš firme koje se time i bave, a to se onda i plaća, preko 500€ mjesečno ja bih rekao…

Dodaj još koju nulu :slight_smile:

Da :smiley:

Ne bih htio “krasti”, nego sam mislio da to možda postoji besplatno, ali očito ne postoji.

Mislim da sam vidio da ima za $200 mjesečno. To mi je previše s obzirom da ne mislim ništa ozbiljno sa tim nego samo iskoristiti odlične domene dok ih ne prodam.

Ovo što ima rezultati.com.hr sam ja imao na svojoj stranici rezultati-uzivo.org koju sam prodao na ovom forumu, a koju očito novi vlasnik nije htio zadržat iako je imala stabilnu posjetu od 100-200 unikata dnevno bez ikakvog rada od kad je puštena u pogon, ako se dobro sjećam.

Anyway, nisam se zbog toga javio, već da kažem da se i to može prilično dobro iskoristit, upakirat u vlastiti dizajn da to izgleda unikatno. Iako naravno, teško se s takvim sajtovima više probit jer rezultati.com nemoš srušit, a ima i druge konkurencije koja je tu godinama. Ali tebi nije ni cilj probijat se već čisto da ljepše upakiraš domene prije prodaje, tako da bi ja na tvom mjestu to iskoristio.

Baš to :slight_smile: Imam neke vrhunske related domene i tražit ću veliki iznos pa da to malo ljepše izgleda :wink:
Gledam sad te widgete pa ću nešto iskombinirati

1 Like

To sam i mislio. Ako zapneš negdje javi se. :wink:

1 Like