Spoted.ba promocija sajta

www.spoted.ba UPOZNAJ SE !!!

Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted-a.
PCG.ba team iz sarajeva je dosao na ideju da pokrene novi sajt za upoznavanje. U pitanje je spoted.ba, sajt sluzi za upoznavanje ljudi koji su se negdje vidjeli a nisu bili u mogucnosti da se upoznaju.

Dobar potez, ide to sad ko ludo :smiley:

1 Like

Zašto baš spoted? Zašto nije spotted?
Inače dobra ideja, sretno.

Zanimljivo, samo komadi se traže. :smile: Njihove prijatelje na slici, nitko. Možda bi trebali uvjetovati objavu fotke time što će tražitelj objaviti i svoju fotku. Mislim da bi to imalo značajan efekt. :smiley:

Ali, bojim se da postoji prostor za nagli kraj ovog sitea. Naš AZOP je jasno utvrdio da su fotografije također osobni podaci i bio je i donio neka rješenja postupajući po tome, primjerice naložio je online godišnjaku maturanata da uklanja fotografije maturanata na njihov zahtjev, a koje su čak bile objavljene s privolom:

Ovo ne znači, naravno, da je objava svake fotografije, pogotovo one učinjenje na javnom mjestu, protivna zakonu:

No, kako i BiH ima ekvivalent našem AZOP-u, AZLP, a vrlo je vjerojatno zakon sličan, ako ne i identičan (pošto proizlazi iz EU-konvencija koje zakonodavci razmatraju čak i na bliskom istoku, gdje ne bi u Bosni), možda nije na odmet osvrnuti se i na to:

Moje osobno mišljenje je da se ovdje objavljuju osobe fotografije snimljene u posve druge svrhe i bez znanja i privole tih osoba, a upravo u svrhu njihovog identificiranja. No, zanimljivo pitanje za bosanski AZLP. :smiley:

Takvi pageovi imaju na facebooku, tako da ne vjerujem da možeš parirati.

a zauteta domena bila spotted.ba :frowning:

pa bas zbog toga sto ima da nesto drukcije napravim, ovdje moze savako da doda spotted

Zar preko fb ne možeš dodati? Jedina razlika je što na ovaj način (putem sajta) možeš zadržati pravo privatnosti. Mana je ta što manje svijeta vidi dodano na sajtu, pogotovo jer ne posjeduješ velik fb page (radi promocije sajta).

Da da, moraš sklopiti neki dill sa vlasnicima fb spotted, inace propast :smiley:

Nisko…